LEGENDA MUZICII ITALIENE, UMBERTO TOZZI CONCERTEAZĂ PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA

Anul 2023 îl readuce pe celebrul artist italianUmberto Tozzi pe marile scenedin întreaga lume în cadrul unui nou turneugrandios, intitulat „Gloria Forever Il Tour”.Fiind considerat unul dintre cei mai mari compozitori ai scenei muzicale italiene, un adevărat showman cu abilități vocale incredibile, Umberto Tozzi este extrem de apreciat pentru atmosfera specială pe care o generează în timpul concertelor sale.

Artistul este așteptat cu entuziasm de admiratorii din întreaga lume, fapt dovedit prin faptul că show-urile marelui artist sunt susținute de fiecare dată cu casa închisă.

Turneul „Gloria Forever Il Tour” ajunge în toamnă și în România!

Pentru prima dată,Umberto Tozzia inclus România pe harta turneului „Gloria Forever Il Tour” și va concerta,în premieră pentru publicul din țara noastră,pe 6 Octombrie, la Sala Palatului din Capitală, de la ora 19:00

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online de pe Iabilet.rohttps://www.iabilet.ro/bilete-concert-umberto-tozzi-87414/ precum și din rețeaua magazinelor partenere. Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: Categoria 1 – 375 lei, Categoria 2 – 275 lei, Categoria 3 – 175 lei.

De la piesele care s-au clasat pe primele poziții alte tuturor topurilor muzicale și care au cucerit inimile mai multor generații, precum„Notte Rose”, „Ti amo”, „Dimentica Dimentica”, „Tu” sau „Gloria”, la cele mai recente melodii incluse pe albumul „Gloria Forever”, celebrul artistUmberto Tozzi le promite fanilor din România 2 ore de muzică live la superlativ.

Cu o activitate artistică impresionantă de peste cincizeci de ani, UmbertoTozzi a vândut peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume și a încântat audineța cu hit-uri precum „Ti Amo” sau ”Gloria”, piese aflate și astăzi în playlist-urile posturilor de radio. Interpretul, compozitorul şi producătorul muzical Umberto Tozzi s-a lansat în 1968, la vârsta de 16 ani, ca membru al grupului Off Sound.

De-a lungul timpului, alansat peste 20 de albume de studio și 6 materiale discografice live, a obținut trofee ale celor mai recunoscute festivaluri de muzică – Festivalbar în 1977 cu celebra piesă „Ti Amo”,iar în 1994 cu melodia„Io muoio di te”, Festivalul de la Sanremo din 1987 cu „Si può dare di più” împreună cu Gianni Morandi și Enrico Ruggeri sau cu „Gente di Mare”, la Eurofestival. În 2020 Umberto Tozzi a fost singurul artst italian care a concertat pe toate cele 7 continente.

Cel mai recent album al artistului, lansat în 2019 –„Due, la nostra storia”a stat timp de 14 săptămâniîn top 100 Billboard USA, cu piesa „Self Control” cântată în duet cu RAF. Pe parcursul carierei artistice a colaborat cu numeroși artiști celebri, precum Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Luciano Pavarotti, Laura Pausini sau RickyMartin.

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro