YOU Are The Champions – Queen + Adam Lambert au lansat o versiune a emblematicei melodii “We Are The Champions”

Încasările rezultate vor merge către Fondul de solidaritate pentru combaterea COVID-19, al Organizației Mondiale a Sănătății pentru susținerea celor aflați in linia întâi. 

Urmărește videoclipul: https://youtu.be/7LcLqIHzNkY
Conectându-se virtual din Marea Britanie și Los Angeles, Brain May, Roger Taylor și Adam Lambert au înregistrat o nouă versiune a melodiei clasice Queen – We Are The Champions. General acceptat ca fiind unul dintre cele mai recognoscibile imnuri ale tuturor timpurilor, “We Are The Champions” este totodată și piesa pe care Queen + Adam Lambert au cântat-o pentru prima data împreună, pe scena finalei American Idol, în 2009.

Brian May și Roger Taylor au susținut de acasă, în timpul carantinei, diverse concerte live, iar ideea acestei noi versiuni cu May, Taylor și Lambert a încolțit când May a postat pe Instagram o invitație pentru o sesiune live dedicată acestei piese. Roger Taylor a fost primul care a răspuns provocării, iar lui i-a urmat Lambert, care în timpul interpretării de acasă a schimbat versurile piesei.

Reacțiile generate au fost copleșitoare, iar artiștii au fost asaltați de rugămintea de a face disponibilă noua versiune. Astfel, a apărut pe toate platformele de download si streaming ŢYou Are The Champions, care îl găzduiește și pe Neil Fairlough la bass, alături de May, Taylor și Lambert.

Incasările rezultate în urma noii versiuni vor vor merge către Fondul de solidaritate pentru combaterea COVID-19 al Organizației Mondiale a Sănătății, pentru susținerea celor aflați in linia întâi, susținut de Fundația Națiunilor Unite. Fondul va fi direcționat către instruirea și echiparea personalului sanitar pentru prevenirea, depistarea și tratarea COVID-19 și va sustine, totodată, activitățile de cercetare și dezvoltare pentru crearea unor tratamente și a unui vaccin.

Fondul va ajuta ţările să îşi dezvolte capacitatea sanitară şi să atenueze impactul social al coronavirusului, în special efectele asupra femeilor, copiilor şi grupurilor sociale vulnerabile.

Întrucât pandemia de coronavirus i-a determinat pe Queen + Adam Lambert să își reprogrameze turneul european pentru 2021, speră că această nouă versiune a piesei “We Are The Champions” le va oferi fanilor o consolare.

Încă de la lansarea ei, în octombrie 1977, We Are The Champions, cu vocea lui Frieddie Mercury, a devenit un imn al victoriei în întreaga lume, în competițiile sportive, electorale și nu numai.
Despre această piesă, Freddie a declarat: ”Mi-am dorit să scriu o piesă pe care toată lumea să poată cânta și, în același timp, m-am gândit că ar fi foarte frumos să avem o piesă a învingătorilor, destinată tuturor.”

“Vom depăși această provocare împreună”, a declarat trupa. “În aceste timpuri dificile, gândurile și mulțumirile noastre se îndreaptă către eroii din sistemul medical, care duc, în fiecare zi pentru noi, această luptă. Ei sunt campionii! Voi sunteți campionii!”

Actualitate

A apărut un nou număr al revistei “Close up”

A apărut un număr nou al revistei academice“Close up”(nr 1/2020) editată de UNATC cu sprijinul Uniunii Cineaştilor din România. Conţinutul...

ARTmania, singurul festival romanesc membru al European Metal Festival Alliance 2020

Line-up complet cu peste 35 de trupe care vor putea fi ascultate din confortul casei la European Metal...

Anita Ramona – lansare single & videoclip

Anita Ramona lansează o nouă piesă intitulată “All Tomorrows” împreună cu videoclip. Cu noul single, al patrulea de la...

Concert Days Of Confusion – ‘Acoustic Satellites’, in vremurile lui Covid

De cateva zile, tot stau, si ma gandesc, daca sa scriu sau nu despre acest concert. De ce? Pentru...
- Advertisement -

Călin Pop a lansat o nouă melodie, ”Respect”

Călin Pop, vocalistul si chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia “Respect” (feat Toni Dijmarescu & Flavius Suciu), al...

Concert Opeth și The Vintage Caravan la București 19.03.2020 / Arenele Romane

OPETH revine la București, vineri 19 martie 2021, după o pauză de opt ani de zile. Evenimentul va avea loc...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X