• Recenzii

Whitechapel in premiera in Romania pe 4 iulie- de ziua Americii, sarbatorim in Bucuresti

4 iulie, o zi din mijlocul unei saptamani inabusitoare, s-a terminat cu un concert aparte intr-o locatie numai buna pentru asta, Quantic Club, cu multa umbra si bautura rece. Cu mic cu mare, pe ritmuri rock, am sarbatorit si noi ziua Americii, alaturi de Crimena si americanii de la Whitechapel.

Craiovenii de la Crimena sunt o trupa pe care ,poate, nu o vedem destul de des prin Bucuresti. O placere de privit si ascultat acesti baieti veseli cu ritm si putere muzicala.  Mesajul lor principal vizeaza probleme sociopolitice, cu o aroma de anti-religie, promovand, totodata, libertatea gandirii.

Craiovenii abordeaza un groove-metal rapid si cu piese inspirate din realitatile cotidiene, solo-uri scurte, riff-uri si muzica ce te tine in priza oricat de obosit ai fi. Un stil greu, rapid, solid. O trupa neaosa si tanara cu multa vana si poate un pic cam mult spirit. Cunoscuti pentru naturaletea si franchetea lor, reusesc sa creeze o legatura reala cu publicul lor. Cu ei incepe mereu o seara intre prieteni in care jocurile de cuvinte si intepaturile sunt mangaiere pentru mintile si trupurile noastre obosite dupa o zi de munca.

Whitecahpel, au poposit pentru prima data pe meleagurile noastre chiar de ziua Americii si am sarbatorit impreuna printr-o cantare udata din belsug cu bere rece.

Am avut parte de o portie zdravana de deathcore .Membrii trupei spun ca muzica lor este rezultatul influentelor pe care Death Metalul, Black Metalul si Hardcoreul le-au avut asupra lor ca artisti, o trupa cu trei chitari in trupa si cu Phil Bozeman, o voce growl puternica dar care si clean suna fantastic.  Sunt considerați o formatie etalon pentru scena Deathcore, insa stilul lor variaza, incorporand și elemente specifice metalului scandinav.

Un show energic si plin de ritm, un sunet clar chiar daca scena a fost in aer liber si nu a depins de acustica unei sali, un joc de lumini bine ales, chiar daca in mare show-ul a fost pe lumina zilei.

O seara frumoasa marca Metalhead. O seara de vara fierbinte alaturi de prieteni.

 

Actualitate

Claudia Olariu si Dumitru Stroie – un cuplu si pe scena, si in viata reala!

Au devenit sot si sotie dupa doar doua luni de relatie – in cinstea acestui eveniment, cei doi artisti...

Viţa de Vie anunţă re-editarea albumului “Fenomental” pe vinil

Au trecut deja 5 ani de când Adrian Despot declara că: “Dintre toate cele 8 albume lansate până acum, FENOMENTAL este materialul care ne...

 Aeon Blank lansează “Fluturi Albi”

Ascultă „Fluturi albi”   Aeon Blank lansează “Fluturi Albi”, o colaborare cu Ana Coman, fiind și primul single al trupei în...

DAYS OF CONFUSION – lansare single & video “LIA” Concertul va avea loc pe 20 noiembrie, in Expirat!

Toamna aceasta culegem roadele muncii din “gradina de creatie” a baietilor de la DAYS OF CONFUSION! Formatia romaneasca revine...
- Advertisement -

Ice, Ice Metal – 7 decembrie 2019 @ Quantic, București

Ice, ice baby... pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui...

Bosquito la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Sambata, pe 19 octombrie, Bosquito va asteapta la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit) la un eveniment cu totul...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X