Whitechapel in premiera in Romania pe 4 iulie- de ziua Americii, sarbatorim in Bucuresti

4 iulie, o zi din mijlocul unei saptamani inabusitoare, s-a terminat cu un concert aparte intr-o locatie numai buna pentru asta, Quantic Club, cu multa umbra si bautura rece. Cu mic cu mare, pe ritmuri rock, am sarbatorit si noi ziua Americii, alaturi de Crimena si americanii de la Whitechapel.

Craiovenii de la Crimena sunt o trupa pe care ,poate, nu o vedem destul de des prin Bucuresti. O placere de privit si ascultat acesti baieti veseli cu ritm si putere muzicala.  Mesajul lor principal vizeaza probleme sociopolitice, cu o aroma de anti-religie, promovand, totodata, libertatea gandirii.

Craiovenii abordeaza un groove-metal rapid si cu piese inspirate din realitatile cotidiene, solo-uri scurte, riff-uri si muzica ce te tine in priza oricat de obosit ai fi. Un stil greu, rapid, solid. O trupa neaosa si tanara cu multa vana si poate un pic cam mult spirit. Cunoscuti pentru naturaletea si franchetea lor, reusesc sa creeze o legatura reala cu publicul lor. Cu ei incepe mereu o seara intre prieteni in care jocurile de cuvinte si intepaturile sunt mangaiere pentru mintile si trupurile noastre obosite dupa o zi de munca.

Whitecahpel, au poposit pentru prima data pe meleagurile noastre chiar de ziua Americii si am sarbatorit impreuna printr-o cantare udata din belsug cu bere rece.

Am avut parte de o portie zdravana de deathcore .Membrii trupei spun ca muzica lor este rezultatul influentelor pe care Death Metalul, Black Metalul si Hardcoreul le-au avut asupra lor ca artisti, o trupa cu trei chitari in trupa si cu Phil Bozeman, o voce growl puternica dar care si clean suna fantastic.  Sunt considerați o formatie etalon pentru scena Deathcore, insa stilul lor variaza, incorporand și elemente specifice metalului scandinav.

Un show energic si plin de ritm, un sunet clar chiar daca scena a fost in aer liber si nu a depins de acustica unei sali, un joc de lumini bine ales, chiar daca in mare show-ul a fost pe lumina zilei.

O seara frumoasa marca Metalhead. O seara de vara fierbinte alaturi de prieteni.

 

Actualitate

Scarlet Aura a lansat un nou single: “Raw Power”

Trupa românească de heavy metal, Scarlet Aura, se pregătește să lanseze noul album la începutul anului viitor, prin Universal...

Retro Rock, un eveniment special cu peste 50 de artiști

Asociația Promusic Events organizează pe 25 octombrie 2020, la Arenele Romane din București, un eveniment cu totul special, unde,...

ANDRIES IN CONCERT

AlexandruAndries continua sademonstreze cat este de „greu de pensionat”: in aceastatoamnaartistulvaajunge in catevaorase cu spectacolul’’ANDRIES IN CONCERT’’ in care...

A doua saptamana BUCHAREST PHOTOFEST Cezar & Cosmin (Days of Confusion) inchid festivalul, cu un inedit concert acustic.

 SOLIDARITATEA este tema centrala a Ediției din acest an a BUCHAREST PHOTOFEST, festivalul internațional de fotografie din Capitala. Ajuns...
- Advertisement -

COSMIN LUPU FACE VOCEA PIESEI “Go Home and Come Tomorrow”, SINGLE-UL PROIECTULUI “DOG IS MY COPILOT”

Cosmin Lupu (Days of Confusion, Domination) a fost invitat sa cante pe primul single al proiectului DOG IS MY...

LUNA AMARĂ – ACUSTIC, „RELOADED” – la Club Quantic București

După ce am sărbătorit 20 de ani de activitate pe tonuri electrice in Quantic Club din București acum o...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X