Voltaj a sustinut concertul “Din toata inima – Simfonic”, in Cluj-Napoca!

45b66baf-5931-4665-b8d5-07352f1bc8d3

La mai putin de 2 luni de la show-ul exceptional pe care trupa Voltaj l-a sustinut in Bucuresti, Voltaj a cucerit joi, 3 decembrie 2015, si publicul din Cluj-Napoca cu cea mai mare productie a unei formatii romanesti – un eveniment muzical in care hiturile trupei au fost interpretate intr-o maniera inedita si plina de emotie.

Cu o capacitate dubla fata de cea a Salii Palatului din Bucuresti, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost neincapatoare pentru publicul prezent la spectacolul oferit de catre Voltaj, alaturi de orchestra Simona Strungaru Symphonics, un show completat de lumini si lasere, in care ritmurile de vioara s-au imbinat armonios cu cele de clarinet, flaut si viola si au creat o atmosfera de poveste.

O sterianUn moment extrem de emotionant a fost cel in care Oliver Sterian, tobosarul formatiei Voltaj si fiul regretatului Valeriu Sterian, a interpretat piesa “Amintire cu haiduci” a tatalui sau. Un alt moment care nu putea trece neobservat a fost cel in care scena s-a umplut de copii, la piesa “De la capat”.

Copiii care studiaza la Voltaj Academy (filiala Cluj-Napoca) au cantat din toata inima alaturi de Voltaj. “Copiii sunt motivul pentru care merita mereu s-o luam de la capat”, spune Calin Goia.

4a8d5187-033a-4c50-8211-229fbbf8af77

Punctul culminant al spectacolului este reprezentat de momentul in care trupa a interpretat piesa “Eu cu mine” in memoria celor care si-au pierdut viata in  club Colectiv, un moment de maxima emotie. In acelasi timp, pe ecrane au rulat imagini cu cei care si-au pierdut viata in incendiu.

“Ne bucuram ca oamenii au fost prezenti in numar atat de mare pentru ca toate incasarile concertului vor fi donate prin intermediul Crucea Rosie celor aflati in suferinta in urma tragediei”, adauga Calin Goia.

6036ad75-4b1d-468c-84b1-57574d8bfb6f

Actualitate

“LIA (RAMAI CUMVA)”, VARIANTA ACUSTICA, IN PREMIERA IN CADRUL EVENIMENTULUI “ACOUSTIC SATELLITES”, 9 IULIE, CLUB QUANTIC Green Shepherd canta in deschiderea concertului!

“LIA (Ramai cumva)”, cel mai nou single al grupului DAYS OF CONFUSION, va putea fi ascultat in varianta acustica,...

Maximum Rock Festival 2021

Suntem extrem de bucuroși să anunțăm oficial că Maximum Rock Festival 2021 (Open Air) va avea loc, în perioada 04 – 05...

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...
- Advertisement -

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X