Vita de Vie concerteaza in Gradina Verona

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAnul acesta au implinit 16 primaveri si cu aceasta ocazie au lansat un album acusic care cuprinde cele mai cunoscute melodii ale trupei, Vita de VIe-Acustic.
Acustic, cel de-al optulea album din cariera Vita de Vie, a fost lansat pe 5 aprilie iar evenimentul ce a marcat acest lucru a fost concertul extraordinar de la Teatrul National Bucuresti din data de 8 Aprilie 2013.
Stilul dinamic si plin de energie va fi inlocuit in acest concert de un stil aparte. Instrumente precum pianul, chitarile acustice, violoncelul, elementele etnice de percutie si suflat iau locul zgomotoaselor chitari electrice si astfel Via de Vie isi reinventeaza vechiul repertoriu.

Conceptul Acustic a demarat in primavara lui 2012 cu doua concerte sold out, unul la Opera Naionala Bucureti si unul la Filarmonica Banatul Timioara.
Eu i-am mai ascultat in astfel de concerte pe baietii de la Vita de vie si am ramas impresonata de melodicitatea unica a pieselor, de felul in care se pot transforma in altceva ( trebuie ascultat Basul si cu toba mare acustic neaparat), de maturitatea la care au ajuns in prezent.
Hai sa ne aducem aminte de perioada adolescentei, a anilor de studentie, sa ascultam piese vechi cu un sound nou intr-o atmosfera placuta, o mica oaza de verdeata si racoare, Joi, 15 august, de la ora 19:30, Gradina Verona din Bucuresti.

994263_10151533320340981_780015592_n

Actualitate

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Trooper a lansat „Dragoste falsă”

  Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației - „DRAGOSTE FALSĂ”. Coiotu’ a declarat: „Balaurul...

Săptămâna Octavian Cotescu la Teatrul „Bulandra”!

De-a lungul  anilor, la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au jucat cei mai mari actori ai scenei românești și au...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X