Vince Vaughn este “Tata fara numar”- Din 29 noiembrie, in cinematografe

0-Poster_Tata-fara-Numar_ROInspirat din întâmplari adevarate, filmul “Delivery Man” (Tata fara numar) îl prezinta pe actorul de comedie Vince Vaughn în rolul unui barbat imatur, nevoit sa recunoasca paternitatea a 533 de copii, în premiera pe marile ecrane, din 29 noiembrie.

„Filmul mi s-a parut foarte interesant pentru ca, fiind tata la rândul meu, am apucat sa descopar tineri din medii complet diferite, dar si felul în care gândesc alti parinti, în situatii bune sau rele.

Povestea este foarte puternica si interesanta. Pune un individ în pozitia de a reactiona în moduri foarte variate fata de copiii sai, ceea ce în realitate nu se întâmpla”, marturiseste Vaughn încântat de noul sau rol.

Personajul principal din “Delivery Man” este David, un om care  a dus întotdeauna o viata simpla. Lucreaza ca sofer la compania de carnuri a familiei sale si pare multumit de existenta sa mediocra. Desi e marinimos si cucereste toti oamenii pe care îi întâlneste, David este si imatur, împrastiat, are datorii mari si îi lipseste o directie în viata.

Dar când afla ca este tatal biologic a 533 de copii si ca 142 dintre ei au actionat în instanta ca sa-i afle identitatea, totul se schimba si David se hotaraste sa faca ceea ce trebuie si, pentru prima oara în viata, sa-si asume responsabilitatea pentru faptele lui.

Dornic sa afle mai multe despre câtiva dintre urmasii lui, îi cauta si se implica în problemele lor. Pe nesimtite, se ataseaza de ei si, pentru prima oara, întelege satisfactia de a pune binele celorlalti mai presus de interesul lui.

Sa vedem trailer-ul :))))

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=yGAktL45XNQ[/tube]

Un film distribuit de Media Pro Distribution – „Tata fara numar“ poate fi vizionat din 29 noiembrie, în cinematografele: HOLLYWOOD MULTIPLEX, CINEMAPRO, MOVIEPLEX, THE LIGHT CINEMA, GRAND CINEMA DIGIPLEX BANEASA, CITYPLEX (Constanta, Tulcea si Brasov), CINEMA CITY (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Cluj Polus, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Târgu-Mures, Ploiesti), CINEMA ARTA (Târgu-Mures), PATRIA (Craiova), CINEMA FLORIN PIERSIC (Cluj), PREMIERA (Ploiesti), CINEMA SERGIU NICOLAESCU (Târgu-Jiu), CINEMA COLORS 3D (Craiova), CINEMA EUGEN IONESCU (Slatina), CORTINA (Oradea), CINEMA GLENDALE (Bucuresti), CINE GRAND (Botosani), CINEMA OSTROVENI (Ostroveni), CINEMA MARCOM (Buzau), PALACE (Oradea), CINEMA GRAND MALL (Satu-Mare).