Videoclip nou Eye of Solitude

Eye-of-Solitude-2012

“This Goodbye. The Goodbye” este titlul primului extras pe single de pe albumul Cenotaph al celor de la Eye of Solitude, formaţia de funeral doom înfiinţată la Londra de catre românul Daniel Neagoe. Eye of Solitude lansează al patrulea album de studio pe 1 septembrie, un album emoţionant şi extrem de heavy, un sound matur şi un concept introspectiv.

 
Pentru realizarea videoclipului, acesta a apelat la vechiul sau prieten si regizor, Răzvan “R” Alexandru (Abigail) cunoscut şi pentru implicarea în proiecte de filme de animaţie (Maimu and the Olympic Games etc.), a câtorva proiecte de filme documentare (Against All Odds – 20 years of Romanian Rock and Metal, La 35 de ani dupa Cosmos etc.), precum şi a DVD-ului festivalului Maximum Rock 2013.
 
Daniel Neagoe: “Răzvan şi cu mine ne cunoaştem personal şi profesional de 10 ani şi am apelat la cunostinţele şi experienţa lui pentru videoclipul “This Goodbye. The Goodbye“. Rezultatul a fost unul fantastic, experienţa şi implicarea lui Răzvan în proiect au dus la realizarea celui mai profesional clip pe care trupa l-a realizat până acum.”
 
Răzvan Alexandru: “La început, a fost vorba despre un lyric video, însă, imediat ne-am dat seama că este mai mult de atât, aşa că am acceptat provocarea. Îmi doream mult să “intru” pe piaţa clipurilor video, mai ales şi că am multe de spus şi arătat şi în această zonă.
Refuzam să cred că am facut degeaba 4 ani de şcoală de film fără să ajut şi eu cumva scena din care am crescut. Mă bucur că Sorin mi-a confirmat alegerea făcută prin jocul său şi ceea ce ştiam deja despre el, anume că este un talent actoricesc nedescoperit.
Mulţumesc şi colegilor de la Dreamteam Video, în special Oliviei Duţă aflată la prima experienţă de acest gen şi Nadiei Dobrescu, fata de sub pelerină. Urmează alte câteva proiecte: Abigail, Gothic şi încă un proiect pentru EoS.”
 
Urmăriţi clipul piesei “This Goodbye. The Goodbye“, aici:
https://www.youtube.com/watch?v=o74u97Zb62U
 

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Eye of Solitude lansează al patrulea album de studio pe 1 septembrie, un album emoţionant şi extrem de heavy, un sound matur şi un concept introspectiv.Videoclip nou Eye of Solitude