VIBE Orchestra prezintă SOUNDTRACKS IN CONCERT pe 9 septembrie în Parcul Crângaşi

Muzica de film va ajunge la inima publicului pe 9 septembrie, în ParculCrângaşi, în interpretarea VIBE Orchestra. Sub bagheta dirijorului Alexandru Ilie, coloanele sonore ale celor mai mari producţii cinematografice vor încânta spectatorii: teme muzicale din “RăzboiulStelelor,” “Titanic”, “Harry Potter,” Gladiatorul,”“Pirații din Caraibe” sau “StăpânulInelelor” vor face parte din programul concertului denumit sugestiv  “Soundtracks In Concert.” Spectacolul va avea loc de la ora 20.00, în Parcul Crângaşi din Capitală, iarintrarea va fi liberă. Concertul se va putea viziona şi online pe pagina de facebook a Asociației pentru Promovarea Copiilor și Tinerilor Talentați din România, cât și pe pagina Primăriei Sectorului 6 al Municipiului București.

 

Cei care vor asista la concert,vor fi purtaţi pe aripile muzicii de film de 50 de tineri instrumentişti de înaltă clasă,iar experienţa va fi completată de un show de lumini şi de o proiecţie reprezentativă pentru fiecare secvenţă sonoră.

 

Dirijorul Alexandru Ilie declară: “Sunt pasionat de muzica de film şi de modul în care coloana sonoră completează atmosfera producţiei, alimentează tensiunea poveștii și contribuie la transformarea filmului într-o capodoperă cinematografică. Aşa că vin către public cu acest concept ce înseamnă o incursiune în universul sonor al multor blockbustere şi filme de Oscar semnate de cei mai mari compozitori ai genului.Toate acestea vor fi acompaniate de un show incendiar de lumini și deproiecții video”.

 

Dirijorul Alexandru Ilie s-a remarcat la nivel național și international în cadrul Concursului Internațional de Dirijat „Jeunesses Musicales București” în anul 2018 și, în prezent, este dirijorul permanent al Operei Comice pentru Copii și al Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, ambele instituții din București.

 

VIBE Orchestra încântă publicul din anul 2014 şi a fost fondată la iniţiativa dirijorului Alexandru Ilie. Acesta detaliază: „Din pasiune pentru muzica clasică și din dorința de a demonstra că talentul muzical românesc nu s-a stins odată cu trecerea anilor, am pus bazele acestei orchestre, a cărei misiune este aceea de a prezenta publicului operele consacrate ale marilor compozitori clasici și nu numai, în interpretarea tinerelor talente din România.” Orchestra are în componenţă tineri muzicieni, studenți sau absolvenți ai Universității Naționale de Muzică din București, de la concert-maestru până la instrumentiști.

Alături de repertoriul simfonic tradițional, VIBE Orchestra abordează și tendințele muzicale din zilele noastre: musicaluri, hituri pop-rock autohtone și internaționale, într-o manieră îmbogăţită cu influențe clasice. În acestă notă menită să aducă mai aproape de publicul larg grandoare şi sensibilitatea interpretării simfonice, se încadrează şi evenimentul Soudtracks In Concert la care sunteţi învitaţi pe 9 septembrie de la ora 20.00 în parcul Crângaşi.

 

Proiectul a fost co-finanțat de Primăria Sectorului 6 al Municipiului Bucuresti în cadrul Programului Cultura 2022. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primariei Sectorului 6, puteți accesa www.primarie6.ro

 

 

 

Actualitate

Pantera la Metalhead Meeting 2023

In 2023 Metalhead Meeting sarbatoreste 10 ani de la prima editie si revine la formatul de 3 zile si...

Anneke Van Giersbergen intr-un nou concert, in club Quantic

Poate unii o stim din celebra trupa The Gathering, altii poate din multele colaborari cu nume precum  Devin Townsend,...

Hollywood Vampires in concert la Romexpo

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry revine la Bucuresti pe 8 iunie 2023 la Romexpo, in aer liber....

Godsmack la Arenele Romane,o seara despre muzica si vindecare

Este a treia oara cand savurez un concert Godsmack, este a treia oara cand simt ca ma incarc cu...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Urban Blues Fest va include o expoziţie de chitare artizanale

Oferta culturală Urban Blues Fest Autumn Edition se îmbogăţeşte cu un moment dedicat chitarelor CRIMAN. Prezentarea acestor instrumente unicat...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro