Vernisaj Noises Within – expozitie de fotografie – de Miluta Flueras

1234721_10201327126353135_160750405_nAsta seara in aproximativ doua ore am vizionat 16 formatii. Am fost in studiouri de inregistrare, in sali de concert, am privit si ascultat artistii la munca, am discutat cu ei.

Ve-ti spune ca e imposibil eu zic ca asa ceva se poate.

16 panouri cu fotografii alb-negru, 16 formatii romanesti, munca unui fotograf profesionist care reuseste sa surprinda imagini inedite.

Vernisaj Noises Within – expozitia de fotografie  a fotografului Miluta Flueras m-a facut sa ma simt ca am participat la toate inregistrarile si concertele prezentate in fotografiile sale. Unul dintre artistii prezenti acolo se uita la un momentat la panou cu pozele trupei sale si spunea: ‘‘parca sunt acolo…parca este un portal care ma duce inapoi in studio”.

Este greu de exprimat in cuvinte ce simti cand le privesti. A reusit sa surprinda atat artistul cat si instrumentul acestuia intr-o simfonie de lumini si umbre care dau senzatia de real. Aproape ca poti vedea miscarile pe care le face un chitarist atunci cand ciupeste corzile sau ale unui tobosar care loveste energic bateria. Am simtit sunetele, le-am vazut , muzica parea ca izvoraste din fiecare fotografie.

UntitledMiluta Flueras spune despre expozitia lui : ”NOISES WITHIN este un drum personal către cele ce se desfășoară dincolo de luminile scenei, o poveste în imagini alb-negru pe care nu avem ocazia să le vedem zi de zi. Este modul meu de a sprijini mișcarea underground, de a-i aduce pe artiști un pic mai aproape de public, de a le da prilejul de a fi ei înșiși în fața aparatului de fotografiat”

Daca nu a-ti ajuns azi o mai puteti face pentru ca expozitia este deschisa publicului pana in data de 26 septembrie, zilnic intre orele 15-24 la galeria Saint Ink (str. Doamnei, nr.3).

O recomand din tot sufletul, munca acestui fotograf si ceea ce transmit imaginile merita sa va rapiti un pic din timpul vostru.

 

 

 

 

 

Actualitate

Pantera la Metalhead Meeting 2023

In 2023 Metalhead Meeting sarbatoreste 10 ani de la prima editie si revine la formatul de 3 zile si...

Anneke Van Giersbergen intr-un nou concert, in club Quantic

Poate unii o stim din celebra trupa The Gathering, altii poate din multele colaborari cu nume precum  Devin Townsend,...

Hollywood Vampires in concert la Romexpo

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry revine la Bucuresti pe 8 iunie 2023 la Romexpo, in aer liber....

Godsmack la Arenele Romane,o seara despre muzica si vindecare

Este a treia oara cand savurez un concert Godsmack, este a treia oara cand simt ca ma incarc cu...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Urban Blues Fest va include o expoziţie de chitare artizanale

Oferta culturală Urban Blues Fest Autumn Edition se îmbogăţeşte cu un moment dedicat chitarelor CRIMAN. Prezentarea acestor instrumente unicat...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro