Vernisaj Noises Within – expozitie de fotografie – de Miluta Flueras

1234721_10201327126353135_160750405_nAsta seara in aproximativ doua ore am vizionat 16 formatii. Am fost in studiouri de inregistrare, in sali de concert, am privit si ascultat artistii la munca, am discutat cu ei.

Ve-ti spune ca e imposibil eu zic ca asa ceva se poate.

16 panouri cu fotografii alb-negru, 16 formatii romanesti, munca unui fotograf profesionist care reuseste sa surprinda imagini inedite.

Vernisaj Noises Within – expozitia de fotografie  a fotografului Miluta Flueras m-a facut sa ma simt ca am participat la toate inregistrarile si concertele prezentate in fotografiile sale. Unul dintre artistii prezenti acolo se uita la un momentat la panou cu pozele trupei sale si spunea: ‘‘parca sunt acolo…parca este un portal care ma duce inapoi in studio”.

Este greu de exprimat in cuvinte ce simti cand le privesti. A reusit sa surprinda atat artistul cat si instrumentul acestuia intr-o simfonie de lumini si umbre care dau senzatia de real. Aproape ca poti vedea miscarile pe care le face un chitarist atunci cand ciupeste corzile sau ale unui tobosar care loveste energic bateria. Am simtit sunetele, le-am vazut , muzica parea ca izvoraste din fiecare fotografie.

UntitledMiluta Flueras spune despre expozitia lui : ”NOISES WITHIN este un drum personal către cele ce se desfășoară dincolo de luminile scenei, o poveste în imagini alb-negru pe care nu avem ocazia să le vedem zi de zi. Este modul meu de a sprijini mișcarea underground, de a-i aduce pe artiști un pic mai aproape de public, de a le da prilejul de a fi ei înșiși în fața aparatului de fotografiat”

Daca nu a-ti ajuns azi o mai puteti face pentru ca expozitia este deschisa publicului pana in data de 26 septembrie, zilnic intre orele 15-24 la galeria Saint Ink (str. Doamnei, nr.3).

O recomand din tot sufletul, munca acestui fotograf si ceea ce transmit imaginile merita sa va rapiti un pic din timpul vostru.

 

 

 

 

 

Actualitate

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Trooper a lansat „Dragoste falsă”

  Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației - „DRAGOSTE FALSĂ”. Coiotu’ a declarat: „Balaurul...

Săptămâna Octavian Cotescu la Teatrul „Bulandra”!

De-a lungul  anilor, la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au jucat cei mai mari actori ai scenei românești și au...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X