Update: Concertul Haddaway a fost anulat/ Hitul „What Is Love” – live la Bucuresti

HaddwayUPDATE:

Concertul HADDAWAY care ar fi trebuit sa se desfasoare pe 20 noiembrie la Bucuresti a fost anulat. Organizatorii isi cer scuze pentru inconvenientele create si ii invita pe cei care deja au achizitionat bilete sa recupereze contravaloarea acestora din punctele de vanzare sau de la sediul companiei de ticketing de la care au fost achizitionate.

 Hitul “What Is Love”, din repertoriul HADDAWAY, a facut inconjorul lumii incepand cu anul 1993, iar popularitatea imensa a melodiei a readus-o de mai multe ori in atentia publicului: in 1998 piesa a fost inclusa pe coloana sonora a productiei cinematografice „A Night at the Roxbury”, 10 ani mai tarziu melodia s-a regasit intr-unul din spoturile publicitare ale brandului Pepsi. Chiar si an 2010 acordurile melodiei au reverberat inca o data, prin intermediul unui sample integrat de Eminem in piesa „No Love”.

HADDAWAY a spart topurile din intreaga lume cu hitul What Is Love, in 1993. In decursul primului an de la lansare, singleul s-a  vandut in 900.000 de exemplare in Germania si 400.000 de exemplare in Marea Britanie. Pana la finalul anului piesa a inregistrat vanzari de 2,6 milioane de unitati, la nivel mondial. Pentru Haddaway seria de succese a continuat cu “Life,” “I Miss You” si “Rock My Heart”, melodii ce au incins ringurile de dans de pe toate continentele. Faptul ca HADDAWAY a reprezentat un fenomen pe piata pop-dance de la mijlocul anilor “90 este dovedit si vanzarile colosale ale primul album full length al artistului. “The Album”   a primit distinctia discul de platina pentru vanzarile din Germania si Discul de aur pentru vanzarile din Anglia si Franta.

HADDAWAY continua sa fie prezent in topurile europene, cel mai recent album al sau  “The Drive” fiind foarte bine primit de public. Iar nu in ultimul rand, artistul este apreciat si iubit de public pentru calitatile ce il fac un adevarat showman.

HADDAWAY cucereste publicul printr-un show plin de vigoare si energie, iar secretul succesului sau e completat de amestecul fermecator de compozitii dance cu balade sofisticate, si de dexteritate vocala si muzicala ce ii asigura un loc in galeria de onoare a genului.

Daca ai descoperit “What Is Love” alaturi de HADDAWAY, si ai dansat frenetic pe celebrul refren nu trebuie sa concertul exploziv pe care celebrul artist il va sustine la Bucuresti, pe 20 noiembrie la Cinema Patria. Pentru acest spectacol ce va reaprinde efervescenta si frenezia dance a anilor “90 sunt in vanzare 4 categorii de bilete:

Categoria VIP (poza & intalnire cu artistul)  – 250 lei

Categoria 1 – 200 lei

Categoria 2 – 150 lei

Categoria 3 – 100 lei

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro

Spectacolul va incepe la ora 20.00

Actualitate

Paula Hriscu lanseaza primul album printr-un concert alaturi cele mai mari nume ale folclorului romanesc!

Talentul imens al artistei se materializeaza acum in albumul "Nu-i bai ca-s micuta", album ce va fi lansat  pe...

Warm-Up Party SoundArt Festival cu Roman Lomtadze Drum Empire / Cruise Control

SoundArt si Quantic va invita la o seara speciala cu Roman Lomtadze Drum Empire si Cruise Control pe 22...

Concert Hara la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Noua piesa HARA. Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima. Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....

Concert Cargo la Hard Rock Cafe pe 16 Ianuarie

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 ianuarie, incepand cu ora 21:30, la un concert...
- Advertisement -

Concert Compact la Hard Rock Cafe pe 18 Ianuarie

Pe 18 ianuarie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de...

Hara lanseaza o piesa noua la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima . Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X