Universal Music Romania semneaza cu Scarlet Aura

Universal Music Romania semneaza cu Scarlet Aura

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=tp5JrQ1GKiw

Universal Music Romania, in parteneriat cu Silver City Records, anunta semnarea unui contract de distributie digitala globala cu Scarlet Aura.

Cea mai iubita trupa metal romaneasca, cu o voce feminina, Scarlet Aura, care a aparut pe scena metal in 2014, a semnat un contract worldwide cu Universal Music Romania pentru cel de-al saselea album, ce va fi lansat in 2021, odata cu turneul pe care trupa il va sustine alaturi de Primal Fear si Freedom Call. Universal Music Romania se va ocupa de distributia digitala exclusiva la nivel mondial, dar si de distributia fizica a albumului la nivel national, in timp ce Silver City Records va administra productia si distributia fizica a materialului la nivel international.

Acest album reprezinta cea de-a treia si ultima parte din cadrul “The Book Of Scarlet”, continuand trilogia conceptuala ce a inceput in 2019, si care include deja doua albume ce se bucura de mare succes: “Hot’n’Heavy” (2019) si “Stormbreaker” (2020), materiale ce sunt acompaniate de volume fantasy scrise de vocea trupei, Aura Danciulescu. Scarlet Aura propune astfel o noua tendinta in scena metal, si anume aceea de a avea un album muzical lansat imprena cu o carte printata ce contine povestea lui Scarlet, dar si versurile melodiilor, un concept unic pentru un artist rock/metal.

De la castigarea concursului international “The Black Sea Battle Of The Bands”, din cadrul Kavarna Rock Fest din 2014 din Bulgaria, Scarlet Aura a devenit un nume pe scena metalului european prin showurile puternice, mesajele directe si printr-un heavy metal de calitate. Trupa a sustinut turnee internationale alaturi de nume ca Rhapsody Of Fire, Tarja, Angra, Beast in Black sau Soto, a lansat albume foarte apreciate de fanii de pretutindeni si continua sa isi demonstreze locul pe scenele mari, an dupa an, devenind cunoscuta si iubita de catre publicul larg.

Universal Music Romania declara: “Suntem bucurosi sa colaboram din nou cu Scarlet Aura, o trupa care si-a dovedit, de-a-lungul anilor, talentul, inventivitatea, munca asidua si dedicarea fata de ceea ce iubeste cel mai mult: muzica metal!”

Scarlet Aura, referitor la semnarea cu Universal: “Alaturi de Silver City Records punem umarul sa intarim scena muzicii metal dupa un an aproape devastator si suntem fericiti ca avem un partener in Universal Music Romania pentru asta! Ne vedem la concerte!”

Componenta Scarlet Aura:
Aura Danciulescu – voce
Mihai Danciulescu – chitara, voce
Rene Nistor – chitara bass, voce
Sorin Ristea – tobe

SCARLET AURA online:
http://www.scarletaura.net/
https://www.youtube.com/ScarletAura
https://www.instagram.com/scarlet_aura_/
https://web.facebook.com/scarletaura
https://twitter.com/Scarlet_Aura_

Actualitate

Scarlet Aura a lansat un nou single: “Raw Power”

Trupa românească de heavy metal, Scarlet Aura, se pregătește să lanseze noul album la începutul anului viitor, prin Universal...

Retro Rock, un eveniment special cu peste 50 de artiști

Asociația Promusic Events organizează pe 25 octombrie 2020, la Arenele Romane din București, un eveniment cu totul special, unde,...

ANDRIES IN CONCERT

AlexandruAndries continua sademonstreze cat este de „greu de pensionat”: in aceastatoamnaartistulvaajunge in catevaorase cu spectacolul’’ANDRIES IN CONCERT’’ in care...

A doua saptamana BUCHAREST PHOTOFEST Cezar & Cosmin (Days of Confusion) inchid festivalul, cu un inedit concert acustic.

 SOLIDARITATEA este tema centrala a Ediției din acest an a BUCHAREST PHOTOFEST, festivalul internațional de fotografie din Capitala. Ajuns...
- Advertisement -

COSMIN LUPU FACE VOCEA PIESEI “Go Home and Come Tomorrow”, SINGLE-UL PROIECTULUI “DOG IS MY COPILOT”

Cosmin Lupu (Days of Confusion, Domination) a fost invitat sa cante pe primul single al proiectului DOG IS MY...

LUNA AMARĂ – ACUSTIC, „RELOADED” – la Club Quantic București

După ce am sărbătorit 20 de ani de activitate pe tonuri electrice in Quantic Club din București acum o...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X