Un print de mari dimensiuni si alte premii surpriza maine la MANOWAR Release Party, in Silver Church

RO_KOM_FanRelease_May7_2-14_RO

Cei care vor fi prezenti maine la evenimentul ce marcheaza lansarea celui mai recent album MANOWAR –  ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition trebuie sa fie pregatiti sa se distreze. Pe langa auditia noului album si momentele live oferite de TROOPER si AURA, programul serii va include mai multe concursuri cu premii: cei care se incumeta sa cante piesele MANOWAR de pe albumul Kings Of Metal MMXIV’ sunt asteptati la karaoke, cei care stapanesc cunostinte despre regii metalului le vor putea etala in cadrul unei chestionar cu intrebari legate de activitatea si istoria trupei, iar cei cu veleitati actoricesti pot da curs provocarii lansate in cadrul concursului „The Warrior’s Prayer MMXIV”.

Iar pentru a readuce in memoria tuturor cel mai recent concert sustinut de MANOWAR in Romania, unul dintre cei prezenti maine in Silver Church va pleca acasa la finalul serii cu o imagine din cadrul showului din anul 2012, materializata in forma unui print de mari dimensiuni, pe panza, oferit de Art Photo Studio. Tabloul va masura aproape un metru latime si aproape un metru si jumatate inaltime si va face obiectul unui moment surpriza.    

Intrarea este libera, incepand cu ora 19.00

Aniversarea a 25 de ani de la lansarea albumului Kings Of Metal al trupei MANOWAR, o piatra de hotar in istoria genului, nu poate trece neobservata! Formatia a marcat-o prin lansarea unui album aniversar – ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, iar fanii MANOWAR din Romania sunt invitati sa celebreze evenimentul, pe 7 mai in Silver Church Club din Bucuresti!

Startul festinului heavy metal animat de headbanging, karaoke, concursuri,  riffuri MANOWAR si alte surprize se da la ora 19.00. Din programul serii nu va lipsi auditia noului album, iar invitatii speciali vor fi TROOPER si AURA. Intrarea va fi libera.

Cu acest release party-ul Romania se alatura manifestarilor organizate de fanii din intreaga lume, ce au ca scop celebrarea albumului ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition. Evenimente similare au avut deja loc in Brazilia, Germania, Bulgaria si Portugalia, iar in urmatoarele saptamani va fi randul Manowarrior-ilor din Spania, Grecia si Turcia sa serbeze in stil heavy metal.

‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, despre care revista Break Out din Germania spune ca este “o noua capodopera,”  include 2 CD-uri, 9 trackuri principale si 9 bonus trackuri, o noua grafica de coperta, realizata de Ken Kelly si doua bookleturi, fiecare cu 24 de pagini, ce cuprind fotografii rare din perioada 1988/1989, precum si din decursul realizarii versiunii ‘Kings Of Metal MMXIV’

Dublu CD-ul se gaseste in magazinele de specialitate, pe platformele de comert electronic ale trupei MANOWAR: www.thekingdomofsteel.com si www.thekingdomofsteel.eu. (ambele expediaza produsele oriunde in lume) si la standul de merchandise in turneul ‘Kings Of Metal MMXIV’ World Tour.

Kings Of Metal MMXIV’ este o inregistrare complet noua, care marcheaza 25 de ani de la lansarea albumului emblematic ‘Kings Of Metal’ din 1988 si de la turneul care i-a urmat.


Actualitate

“LIA (RAMAI CUMVA)”, VARIANTA ACUSTICA, IN PREMIERA IN CADRUL EVENIMENTULUI “ACOUSTIC SATELLITES”, 9 IULIE, CLUB QUANTIC Green Shepherd canta in deschiderea concertului!

“LIA (Ramai cumva)”, cel mai nou single al grupului DAYS OF CONFUSION, va putea fi ascultat in varianta acustica,...

Maximum Rock Festival 2021

Suntem extrem de bucuroși să anunțăm oficial că Maximum Rock Festival 2021 (Open Air) va avea loc, în perioada 04 – 05...

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...
- Advertisement -

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X