“Un alt fel de cabaret” in turneu national!

Cabaret_7 martieCosmin Seleşi, Aurelian Temişan, Tania Popa, Doina Botiş, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara, Florin Botiş, Monica Davidescu şi Ozana Barabancea pornesc în turneu naţional cu „Un alt fel de cabaret,” spectacolul grandios ce are la baza un concept unic în România!

Programul turneului este următorul:

7 martie Bucureşti – Palatul Naţional al Copiilor

14 martie Iaşi – Teatrul Naţional

15 martie Constanţa – Casa de Cultură a Sindicatelor

21 martie Timişoara – Opera Naţionala Română

22 martie Slobozia – Casa de Cultură

23 martie Craiova – Teatrul Naţional

28 martie Piteşti – Casa de Cultură a Sindicatelor

29 martie Focşani – Sala Ateneu

11 aprilie Cluj Napoca – Opera Naţionala Română

12 aprilie Braşov – Centrul Cultural Reduta

18 aprilie Suceava – Casa de Cultură a Sindicatelor

19 aprilie Buzău – Sala Consiliului Judeţean

 

Spectacolul aduce în prim plan o poveste ce pare desprinsă din realitatea contemporană. Acţiunea se petrece într-un mic teatru, al cărui colectiv actoricesc se luptă pentru a  prelungi existenţa instituţiei, lansând un nou spectacol – un amplu cabaret.

Directorul teatrului (Mr Tom – Aurelian Temişan) face un împrumut, de la un investitor (Cosmin Seleşi), ca să susţină noul proiect şi să demonstreze astfel că ca teatrul poate să subziste, cu marile vedete pe care le are.

Însă, tocmai de la acest aşa zi partener de afaceri se naşte intriga spectacolului: finanţatorul îşi doreşte ca spectacolul să eşueze pentru a putea transforma teatrul într-un club de noapte,  cu şi pentru bărbaţi. Publicul e cel care va decide ce va merge mai departe şi cui ii va da creditul sau.

Acţiunea se desfăşoară pe două planuri, într-o manieră de abordare implementată pentru prima oară pe o scenă din România: spectatorii vor putea urmări personajele atât “în luminile rampei” – prin ceea ce vede de obicei publicul, adică spectacolul în sine, contruit din replici, cântece şi momente coregrafice.

Însă perspectiva nu se opreşte aici: printr-o abordare regizorală şi scenografică inovatoare, cei prezenţi vor putea arunca o privire şi in culise, acolo unde specatorii nu au acces în mod obişnuit. Astfel, spectatorii vor deveni martorii dilemelor sentimentale ale actriţelor, vor cunoşte dificultăţile finaciare ale unui teatru şi vor asista la schimbarea costumelor. Pe scurt, vor vedea şi viaţa actorilor din spatele scenei.

Aşadar, nu pierdeţi un spectacol în care veţi cunoaşte savoarea dulce a luminilor rampei, dar şi drumul anevoios ce trebuie străbătut până acolo.

Lăsaţi-i pe Cosmin Seleşi, Aurelian Temişan, Tania Popa, Doina Botiş, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara, Florin Botiş, Monica Davidescu şi Ozana Barabancea alias Annie, Allie, Tammie, Rossie, Penny, Dannie, Maggie, Barbra Jo, Baby Boy şi Mr Tom să vă poarte pe aripile unui spectacol de …CABARET!

Biletele se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor, online pe startickets.ro, blt.ro, bilete.ro şi la casa de bilete a fiecărei săli de spectacol.

Actualitate

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile. De ce? Pentru că suntem mii de profesioniști, companii, artiști și lucrători...

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022, pe 21 mai la Khrunen Musik Halle din Brasov, pe 22...

Concert GODSMACK la Bucuresti in 2022

Celebra trupa americana GODSMACK revine la Bucuresti dupa 3 ani de la cele doua showuri sold out din 2019. Concertul va...

Formația Revolver deschide concertul W.A.S.P. de la București

Anul 2022 va marca cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai scandaloase, renumite și controversate trupe de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Nelu Dumitrescu încheie anul alături de fanii din București

După un an care i-a ținut pe artiști departe de fani, trupa IRIS – Nelu Dumitrescu invită din nou publicul bucureștean...

CălinPop a lansat o nouă melodie,”Vine timpul”

Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia“Vine timpul”, un nou single din viitorul album solo...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X