Ultimele detalii si reguli de acces la Maximum Rock Festival

image005MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti.

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente (Drum Stage, expozitie inedita de biciclete chopper/ cruiser, etc.), dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

Maximum Rock Festival este primul astfel de eveniment din Romania care va fi filmat pentru crearea unui DVD special.Programul Maximum Rock Festival a suferit mici modificari, asa ca va rugam sa luati in considerare orele anuntate mai jos:

  • 25.10.2013
    18.00
     
    Open Doors
    26.10.2013
    17.00
     
    Open Doors
    18.30 – 19.10 40 min Psycho Symphony 17.30 – 18.05 35 min Vespera
    19.10 – 19.25 15 min Drum Stage 18.05 – 18.20 15 min Drum Stage
    19.25 – 20.05 40 min God 18.20 – 18.55 35 min Abigail
    20.05 – 20.20 15 min Drum Stage 18.55 – 19.10 15 min Drum Stage
    20.20 – 21.00 40 min White Walls 19.10 – 19.45 35 min Goodbye To G.
    21.00 – 21.25 25 min Drum Stage 19.45 – 20.00 15 min Drum Stage
    21.25 – 22.25 60 min Atrocity 20.00 – 20.35 35 min Dirty Shirt
    22.25 – 22.50 25 min Drum Stage 20.35 – 21.00 25 min Drum Stage
    22.50 – 24.05 75 min Samael 21.00 – 21.55 55 min Leaves Eyes
        21.55 – 22.20 25 min Drum Stage
        22.20 – 23.25 65 min The 69 Eyes
        23.25 – 23.55 30 min Drum Stage
        23.55 – 01.15 80 min My Dying Bride

Programul Drum Stage se va desfasura pe o scena secundara.
Persoanele care vor participa la meet & greet (lista biletelor castigatoare poate fi consultata la acest link) sunt asteptate in zona marcata cu “Punct intalnire meet & greet”, cu 10 minute inainte de fiecare sesiune anuntata mai jos:

25.10.2013

– Samael (21.00 – 21.20)

26.10.2013

– Leaves’ Eyes + Atrocity (19.00 – 19.20)
– The 69 Eyes (20.30 – 20.50)
– My Dying Bride (21.50 -22.10)


Reamintim ca pentru buna desfasurare a evenimentului, posesorii de bilete sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

Biletul isi pierde valabilitate dupa ce cumparatorul / spectatorul paraseste locatia evenimentului
Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)
Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare. In incinta Turbohalle vor exista puncte in care cei interesati pot achizitiona mancare.
In incinta Turbohalle va exista garderoba unde cei interesati pot sa-si depoziteze hainele si bagajele.
Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
 
Turbohalle Bucuresti:
– adresa: Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B, sector 6, Bucuresti
– mijloace transport:
Metrou (stație: Păcii)
RATB: 61, 62, 136, 137, 150, 236, 785
Maxi-Taxi/Expres: 421, 458
Important: dupa orele 23.00 circula autobuzele de noapte, la un interval de 20 min!

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro). O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 04 octombrie – Sold Out
100 lei: in perioada 1 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie. Se achizitioneaza doar de la intrarea in locatia evenimentului!
115 lei: pentru ziua de 26 octombrie. Se achizitioneaza doar de la intrarea in locatia evenimentului!

Abonamente:
Abonamente CIUC MUSIC LIVE MUSIC (3 persoane) la pret special: 299 leiSold Out!
Abonamente individuale:
145 lei: pana la data de 4 septembrie – Sold Out!
160 lei: in perioada 24 octombrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie. Se achizitioneaza doar de la intrarea in locatia evenimentului!

*****
Organizatori: Promusic Events & Xlab Solutions
Eveniment recomandat de: Maximum Rock si sustinut de Ciuc Premium & Monster Energy
Producator: Nelu Brindusan
Contact: [email protected]

Actualitate

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile

De Ziua Culturii Naționale noi sărbătorim Ziua Culturii Invizibile. De ce? Pentru că suntem mii de profesioniști, companii, artiști și lucrători...

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022

Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022, pe 21 mai la Khrunen Musik Halle din Brasov, pe 22...

Concert GODSMACK la Bucuresti in 2022

Celebra trupa americana GODSMACK revine la Bucuresti dupa 3 ani de la cele doua showuri sold out din 2019. Concertul va...

Formația Revolver deschide concertul W.A.S.P. de la București

Anul 2022 va marca cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai scandaloase, renumite și controversate trupe de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Nelu Dumitrescu încheie anul alături de fanii din București

După un an care i-a ținut pe artiști departe de fani, trupa IRIS – Nelu Dumitrescu invită din nou publicul bucureștean...

CălinPop a lansat o nouă melodie,”Vine timpul”

Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat melodia“Vine timpul”, un nou single din viitorul album solo...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X