Ultimele confirmari la November To Dismember Metal Fest

Poster 2014 pre final

Mai sunt mai putin de sase luni pana la a doua editie a festivalului NOVEMBER TO DISMEMBER, asa ca promoterii acestui festival au decis sa publice lista finala a celor douazeci si trei de trupe underground care, alaturi de headlinerii deja anuntati, si de cei care urmeaza a fi anuntati, vor urca pe scena November to Dismember Metal Fest in 2014.

Si daca pe unii dintre ei i-ati mai vazut in Romania, asa cum e cazul trupei brutal death metal germane CASUS (de altfel beneficiarii unui contract cu Axa Valaha Productions), a trioului thrash metal transilvanean DECEASE, al trupei de death metal melodic suedeze SANITY ASSASSIN (ai caror membri au participat la NDMF 2013 cu trupa lor de baza, Daemonicus) sau al thrasherilor bulgari de la MASS CREMATION, celelalte patru trupe vor concerta in premiera in Romania. DEATHSTRUCK, cvintetul din Budapesta aflat la intersectia dintre At the Gates si The Haunted, va sustine un recital scurt si nervos de doar 25 de minute, catalanii de la EDENKAISER si italienii de la STIGMHATE vor oficia pe ritmuri de black metal old school si ocult, iar suedezii WORMWOOD, la prima lor aparitie live in afara granitelor, vor oferi un recital black n roll, cu influente Darkthrone, Motorhead si Satyricon.

STIGMHATE

CASUS

November to Dismember Metal Fest se va desfasura la Bucuresti, in ultimul weekend al lunii noiembrie 2013, de aceasta data pe parcursul a trei zile, 28-29-30 noiembrie 2014, primele doua zile urmand programul firesc cu care NDMF si-a obisnuit spectatorii, in timp ce ultima seara, dedicata in exclusivitate doom metalului si subgenurilor asociate, din care fac parte in egala masura sludge-ul, occult rockul de inspiratie saptezecista, post rockul modern sau stoner metalul, ii va aduna intr-o locatie mai discreta pe curajosii decisi sa reziste pana la sfarsit.

SANITY ASSASSIN

EDENKAISER

Pretul abonamentelor si al biletelor pe zile va fi anuntat in curand, de asemenea, ca si la editia din anul precedent, November to Dismember Metal Fest va oferi spectatorilor din alte orase sau din alte tari posibilitatea unui pachet complet, care va include abonament la festival / cazare la hotel / transfer la si de la locul festivalului la hotel, plus alte bonusuri.

Ca si in cazul editiei de debut, 100 de abonamente speciale, la pretul de 149 lei (abonament valabil toate cele trei zile ale festivalului), sunt deja in vanzare si se pot comanda la email axa666@yahoo.com sau direct la tel. 0721107776. Mai sunt mai putin de 10 bucati din aceste abonamente speciale, ce vor fi distribuite pe principiul primul venit, primul servit.

Line-up-ul festivalului arata astfel:

TANKARD (De),
ASPHYX (Nd),
MORGOTH (De),
SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH (At),
ESOTERIC (UK),
LIQUID GRAVEYARD (UK / Sp),


ABNORMYNDEFFECT (Md),
ANGERSEED (Hu),
BLOODWAY (Ro),
CASUS (De),
COLDWAR (Ire),
DEATHSTRUCK (Hu),
DECEASE (Ro),
DEHUMAN (Be),
DELIRIUM X TREMENS (It),
EDENKAISER (Sp),
ETERNAL DECAY (Is),
INTO DARKNESS (De),
L’ALBA DI MORRIGAN (It),
LYCHGATE (UK),
MASS CREMATION (Bg),
NAILED TO OBSCURITY (De),
NOCTURN (Ro),
RISE OF TYRANTS (It),
SANITY ASSASSIN (Swe),
STIGMHATE (It),
TONS OF POWDER (Md),
UNDERCROFT (Chi),
WORMWOOD (Swe)

November to Dismember Metal Fest este o productie exclusiva marca Axa Valaha Productions & Ribcage Booking.

Poster 2014 pre final

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro