Ucigan anunta primele detalii despre lansarea albumului de debut

Albumul de debut al trupei Ucigan se lanseaza sambata, 2 decembrie, in clubul Fabrica.

Ascunsa sub un decor concept, intreaga scena va prinde viata pentru a va aduce mai aproape de sunetul crud, starea apasata si mesajul violent al albumului.

Incepem de la ora 21:00 si vrem sa va oferim o experienta auditiva si vizuala pe masura, desfasurata in doua acte. Pentru asta pregatim un decor concept pentru scena alaturi de unul dintre cei mai buni scenografi din Romania, Daniel Raduta.

Vrem sa porniti cu noi intr-o calatorie audio si vizuala printre cele 7 piese ale albumului numit tot “Ucigan“.  Elemente din fiecare piesa se vor regasi in decor. Pe alocuri, acesta va prinde viata.

Ne-am adunat pe 30 ianuarie 2017 si am reusit sa punem cap la cap un album sub formula:

Andrei Ionut – bass (ex: Mediocracy)

Bogdan Pavaloi – voce (ex: Tragic)

Calin Raduta – chitara (Cap de Craniu, H8, Hang Him, Satanochio, Grui Sanger)

Razvan Raduta – tobe (H8, Cap de Craniu, Nightpray)

Florin Alexandru – percutie

Albumul a fost inregistrat alaturi de Marius Costache in studioul 148 si va fi disponibil la lansare sub forma de CD si online pe pagina de bandcamp. Vom face si cateva tricouri, ramaneti pe pagina de Facebook pentru a vedea modelele disponibile.

“Este un album concept in romana despre autodistrugerea colectiva si a propriului pamant. Despre Dumnezei si prostia oamenilor de a cauta raspunsuri in idoli. Despre ipocrizie, pierzanie si moarte.

Sunetul crud, intunecat ce mocneste chiar si la cele mai lente fragmente, izbucneste in pasaje ce descriu furibund violenta si durerea traita de noi in toata aceasta societate disfunctionala. Pe scurt, asa vedem noi albumul”.

https://www.facebook.com/Uciganii/videos/370358170072646/

Actul I:

Incepem la ora 21:00 si va rugam sa nu intarziati. Actul I va fi asigurat de Modern Ghosts of the Road, proiectul de drone/ambient al lui Alexandru Das, chitaristul trupei instrumentale Valerinne.

Data: 2 decembrie

Locatie: Fabrica

Pret bilet: 25 lei

Pentru acest eveniment s-au mobilizat o serie de prieteni carora vrem sa le multumim in avans pentru ajutor:

Stefan Panea (sunet), Nicu Galie (Green Sound Team), Catalin Davidescu (Dark Side Entertainment), Anca Raduta (costume), Marius Costache (Studio 148), Constantin Cristian (0dpi).