“Twelfth Night”, o producție The Royal Shakespeare Company la Happy Cinema București

Happy Cinema difuzează în curând întreaga stagiune The Royal Shakespeare Company 2018, formată din 4 spectacole: “A douăsprezecea noapte”, “Romeo și Julieta”, “Nevestele vesele din Windsor” și “Macbeth”.

Deschidem stagiunea The Royal Shakespeare Company cu “Twelfth Night” (A douăsprezecea noapte), spectacol care va fi proiectat sâmbătă, 3 martie, de la ora 16:00.

Twelfth Night” este povestea unei iubiri neîmpărtășite – amuzantă, dar în același timp sfâșietoare. O pereche de gemeni este despărțită de un naufragiu, iar cei doi frați, Viola și Sebastian, sunt nevoiți să-și poarte singuri de grijă pe un teritoriu străin.

SPECTACOLUL ESTE DIFUZAT ÎN VERSIUNEA ORIGINALĂ, FĂRĂ SUBTITRĂRI.

The Royal Shakespeare Company este o organizație prestigioasă care  își are reședința în Stratford-upon-Avon și scoate peste 20 de producții anual, reunind numeroși regizori și actori de seamă.

Costul biletului este de 26 de lei și poate fi achiziționat de la Happy Cinema București în Liberty Center sau online de la www.happycinema.ro.

 

Durata aproximativă a spectacolului este de 3 ore.

Trailer: “Twelfth Night” (A douăsprezecea noapte)

Happy Cinema  București se află pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector, 5, București (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Mai multe informații puteți găsi la: https://www.happycinema.ro/

 

Actualitate

Scarlet Aura a lansat un nou single: “Raw Power”

Trupa românească de heavy metal, Scarlet Aura, se pregătește să lanseze noul album la începutul anului viitor, prin Universal...

Retro Rock, un eveniment special cu peste 50 de artiști

Asociația Promusic Events organizează pe 25 octombrie 2020, la Arenele Romane din București, un eveniment cu totul special, unde,...

ANDRIES IN CONCERT

AlexandruAndries continua sademonstreze cat este de „greu de pensionat”: in aceastatoamnaartistulvaajunge in catevaorase cu spectacolul’’ANDRIES IN CONCERT’’ in care...

A doua saptamana BUCHAREST PHOTOFEST Cezar & Cosmin (Days of Confusion) inchid festivalul, cu un inedit concert acustic.

 SOLIDARITATEA este tema centrala a Ediției din acest an a BUCHAREST PHOTOFEST, festivalul internațional de fotografie din Capitala. Ajuns...
- Advertisement -

COSMIN LUPU FACE VOCEA PIESEI “Go Home and Come Tomorrow”, SINGLE-UL PROIECTULUI “DOG IS MY COPILOT”

Cosmin Lupu (Days of Confusion, Domination) a fost invitat sa cante pe primul single al proiectului DOG IS MY...

LUNA AMARĂ – ACUSTIC, „RELOADED” – la Club Quantic București

După ce am sărbătorit 20 de ani de activitate pe tonuri electrice in Quantic Club din București acum o...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X