Turneul European The Wax Road continuă… in Tara Romaneasca

Publicitate

Turneul European The Wax Road continuă… 

MIERCURI 8 MAI

București

Yellow Club

https://web.facebook.com/events/294359867905994/

JOI 9 MAI 

Curtea de Argeș

My Club

https://web.facebook.com/events/866132003720458/

VINERI 10 MAI

Câmpulung Muscel

Pub Rock

https://web.facebook.com/events/393889527843212/

SÂMBĂTĂ 11 MAI 

Ramnicu Valcea

Aby Stage Bar

https://web.facebook.com/events/344966296216615/

DUMINICĂ 12 MAI 

Buzău

La Felinare

https://web.facebook.com/events/327555091279954/

Vin din cel mai european oraș – Ungheni. Din țara care nici nu a reușit să devină membră UE  – Republica Moldova. După zile și nopți de repetiții, ca niște artiști adevărați, au reușit să scrie primul album – ”Rambler in The Dark”. Astfel au dezvăluit întregii lumi cel mai inovativ Rock Sound – adoptat și de multe alte trupe anterior. Copiile CD-urilor s-au răspândit în întreaga lume, devenind cel mai bine vândut album, printre rude și prieteni. 

   

A urmat un turneu de doi ani ce s-a terminat înainte să înceapă, cu sold-out la concertele cu intrare liberă și mii de fani înnebuniți care abia urmează să-i audă. În urma petrecerilor zgomotoase, au distrus camerele din hotelurile fiecărui oraș unde nu au mai ajuns să cânte. Turneul a devenit parte a istoriei, pe care toți au uitat-o înainte s-o cunoască.

Au luat o pauză pentru creație. Din criză de inspirație, în ultimele zile de vară au lansat un single intitulat ”Summer City” însoțit și de un video animat ce a fost ulterior învinuit de plagiere. Piesa este parte a unui EP ce va fi lansat într-o zi. Acesta va fi intitulat „M” deoarece lipsa muzei își lasă amprenta peste tot și nimic mai original nu au putut inventa. 

Astfel, de pe marile scene ale lumii unde nu au cântat niciodată, cu un show grandios pe care urmează să-l creeze, The Wax Road vine la tine în oraș, să facă ceea ce au reușit deja mulți alții — SĂ SCHIMBE LUMEA!

The Wax Road sunt:

Dan (Lead Guitar & Lead Vocal)

Ion (Rhythm Guitar)

Cristi (Bass Guitar & Back Vocal)

Victor (Drums)

https://web.facebook.com/thewaxroad