Tudor Gheorghe – “Primavara simfonic aniversar”

Primăvara posterAnul acesta aniversam 15 ani de la lansarea albumului “Primăvara simfonic” in care maestrul Tudor Gheorghe le-a prezentat romanilor un spectacol cu o incarcatura emotionala aparte, o reprezentatie uimitoare ce a marcat deschiderea unui nou ciclu din viata si cariera sa.

Primavara simfonic” ar putea fi considerat unul dintre cele mai pasionante fenomene ale timpului muzical, pornind de la exploatarea unor dimensiuni sonore noi si ajungand pana la cercetarea neobosita a sonoritati lor inconfundabile specifice stilului sau unic, atat de greu de descris in cuvinte si de incadrat in limitele unui tipar.

Desi, fiecare aparitie a artistului pe scena reprezinta o noutate pentru public, aducand prin spectacolele sale o abordare diferita prin continutul artistic si muzical, maestrul vorbelor cantate, va relua spectacolul “Primavara Simfonic aniversar” in data de 3 martie 2016, la Sala Palatului, de la ora 19:00, de aceasta data maestrul fiind acompaniat de instrumentistii Orchestrei Nationale Radio si de Corul National Madrigal, reuniti sub bagheta magica a dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

Tudor GheorghePrimavara simfonic aniversar” este un concert ce reuseste sa imbine magistral cele mai inalte manifestari ale spiritului uman prin poezie si muzica, note muzicale si senzatii acustice inaltatoare .

Biletele  au fost puse in vanzare pe www.tudor-gheorghe.ro, la casa de bilete de la Sala Palatului, sau online pe site-urile:

www.bilete.ro,www.myticket.rowww.bilet.rowww.eventim.ro si www.fix7.ro

Actualitate

Scarlet Aura a lansat un nou single: “Raw Power”

Trupa românească de heavy metal, Scarlet Aura, se pregătește să lanseze noul album la începutul anului viitor, prin Universal...

Retro Rock, un eveniment special cu peste 50 de artiști

Asociația Promusic Events organizează pe 25 octombrie 2020, la Arenele Romane din București, un eveniment cu totul special, unde,...

ANDRIES IN CONCERT

AlexandruAndries continua sademonstreze cat este de „greu de pensionat”: in aceastatoamnaartistulvaajunge in catevaorase cu spectacolul’’ANDRIES IN CONCERT’’ in care...

A doua saptamana BUCHAREST PHOTOFEST Cezar & Cosmin (Days of Confusion) inchid festivalul, cu un inedit concert acustic.

 SOLIDARITATEA este tema centrala a Ediției din acest an a BUCHAREST PHOTOFEST, festivalul internațional de fotografie din Capitala. Ajuns...
- Advertisement -

COSMIN LUPU FACE VOCEA PIESEI “Go Home and Come Tomorrow”, SINGLE-UL PROIECTULUI “DOG IS MY COPILOT”

Cosmin Lupu (Days of Confusion, Domination) a fost invitat sa cante pe primul single al proiectului DOG IS MY...

LUNA AMARĂ – ACUSTIC, „RELOADED” – la Club Quantic București

După ce am sărbătorit 20 de ani de activitate pe tonuri electrice in Quantic Club din București acum o...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X