TRUPE NOI CONFIRMATE LA ROCKSTADT EXTREME FEST 2023

0
212

Din pacate anunturile incep cu o veste proasta din partea organizatorilor Rockstadt Extreme Fest: ANTHRAX au hotarat sa isi anuleze pentru a doua oara consecutiv turneul european.

Planificarea unui festival de 5 zile implica multa organizare, asa ca echipa isi exprima dezamagirea cand lucrurile nu merg la fel cu planul. Isi doresc sa aduca fanilor cea mai buna experinta de concert asa ca lucreaza la cel mai bun lineup.

Mai jos aveti declaratia celor de la Anthrax:
‘Din cauza unor probleme logistice si de planificare, nu vom putea onora festivalurile din Europa ce le aveam programate in aceasta vara. Suntem foarte dezamagiti de asta si vrem sa stiti ca un turneu european este o prioritate pentru noi. Va pregatim niste lucruri interesante, asa ca fiti pe faza’.

Acum, urmeaza vestile bune: locul lor in line-up va fi ocupat de suedezii de la Hypocrisy, care nu mai au nevoie de nicio introducere.

Pe langa trupele deja anuntate:

KadavarDischargePhill Campbell and the Bastrad Sons – Motorhead SetThe underground Youth si Lost in Kiev,

vor mai urca pe scenele Rockstadt Extreme Fest:

AbbathImmolation,Caligula’s horse,Car BombFor the WickedEmbryo si Ritual Roadmap.

Formatia romaneasca For the Wicked, va urca pe scena cu o noua componenta formata din fete vechi si noi.
Inca 8 trupe noi, cat si line-up-ul pe zile vor fi anuntate saptamana viitoare.

Festivalul isi actualizeaza si conceptul vizual, realizat de Costin Chioreanu. Renumitul grafician roman, cu un stil intunecat si ireal a reusit sa transforme taramul mistic al Transilvaniei in noul concept artistic al Rockstadt Extreme Fest. Odata cu aniversarea de 20 de ani a studioului sau de design, Twilight13media, impactul lui Chioreanu asupra scenei internationale de metal este remarcat prin colaborarile cu trupe ca Ghost, Emperor si Opeth. Operele lui, caracterizate de detalii complexe, au fost expuse in toata lumea, intarindu-i pozitia in lumea artistilor. Costin Chioreanu a tesut elemente din istoria, cultura si folclorul romanesc in povestea vizuala a festivalului, inspirandu-se din patrimoniul arhitectural al regiunii.

Pentru mai multe detalii despre lineup si pretul biletelor accesati site-ul https://www.rockstadtextremefest.com/