Trupa Vespera anunță noua componență

vesperaFormația Vespera are plăcerea sa anunțe cooptarea bateristului George Chereji și a chitaristului Richie Bordea. George este cunoscut pentru activitatea sa din trupele 13 Rituals si Symmetry (Tribut to Savatage), iar Richie este compozitor și chitarist cu studii muzicale de specialitate la Berklee College of Music.

Prima apariție scenică a trupei in noua formulă a avut loc sambătă, 12 aprilie, in Irish & Music Pub din Cluj Napoca, în calitate de invitată in cadrul evenimentului audiovizual ALTAR – S.O.S. Concertul s-a desfășurat într-o atmosferă excepțională, cei prezenți având ocazia sa urmarească un recital din care n-au lipsit binecunoscutele piese “Desert of the Real”, “Mary of Bethany”, “Your Weakness”, “Point in the Circle” sau “Lullaby”.

Înființată în 2005 la Cluj Napoca, Vespera a susținut numeroase concerte in Romania și a cântat în cadrul festivalurilor Peninsula, Artmania, Rock in Parc sau Maximum Rock Festival, alături de nume ca The Who, Lacrimosa, My Dying Bride, Leaves’ Eyes, Within Temptation, etc.

George Chereji

De asemenea, trupa Vespera are în palmares mai multe premii, precum locul I la Maximum Rock – Suport pentru Underground in 2008, trofeul Posada Rock Festival in 2012, locul I la concursul Rock’N’Iasi in 2013. Tot în anul 2013, solistul Dudu Isabel a reprezentat metalul romanesc din Underground, în Mainstream, în cadrul emisiunii “Vocea Romaniei”.

Richard Bordea

Primul lor album, “Desert of the real”, a fost lansat in 2011, regăsindu-se în compoziții o varietate de stiluri muzicale – de la industrial, electro si hardcore, la oriental și metal.

La momentul actual, Vespera lucrează la cel de-al doilea material full-lenght de studio.

Vespera înseamnă:

Dudu Isabel – voce

Dorin Panduru – voce și chitară

Johann Hentz – chitară bass

Andrei Calbajos – clape, synth, samples

Richie Bordea – chitară

George Chereji – tobe

Pentru mai multe informații, accesați paginile oficiale:

www.facebook.com/VesperaRomania

www.reverbnation.com/vesperaromania

www.youtube.com/vesperaromania

www.myspace.com/vesperaromania

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro