Trupa Phaser lansează single-ul “Liniştea”

Link YouTube

Trupa Phaser lansează single-ul “Liniştea”

Ascultă / Descarcă piesa:  https://Phaser.lnk.to/Linistea
Urmăreşte aici vizualul: https://youtu.be/yOpGYTvgy3A

Phaser lansează piesa “Liniștea”, care surprinde cele două fețe ale sentimentelor care construiesc o relație și tensiunea care poate susține sau distruge un cuplu.

“Liniștea surprinde aparenta contradicție între dorința de calm, pace, securitate versus agitație, haos, libertate care formează complexitatea multor relații. Deși pare să fie o opoziție, de fapt toate acestea fac parte din noi. Tensiunea provocată poate fi chiar elementul care contribuie la construirea și susținerea sentimentelor noastre”, declară Phaser.

Piesa este prezentată împreună cu un visualizer care accentuează atmosfera melancolică a versurilor. Artwork-ul este realizat după un concept al trupei și folosește o imagine făcută la craterul Kerid în aventura pe care trupa a avut-o în Islanda.

“Liniștea este o piesă care a fost scrisă și aproape finalizată cu ceva timp în urmă, dar până acum nu am găsit contextul potrivit pentru a o lansa. Am avut inspirație pentru artwork și credem că a venit în sfârșit momentul să o publicăm”, au mai adăugat cei de la Phaser.

În septembrie 2017 Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania. Trupa a lansat o serie de single-uri cu videoclip dintre care amintim “Alerg”, “Până vine dimineața” sau “Spune-mi unde ești”, lansat la începutul verii. Un alt single important care a marcat și prima colaborare a trupei cu un alt artist a fost piesa manifest Erou, lansat împreună cu Octavian “Vita” Horvath de la Implant pentru Refuz.

Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Asculta / Descarca

Actualitate

Breathelast a lansat un nou single, „Lumea fiară”

"Lumea fiară" reprezintă prima producție in-house pentru Breathelast pandemic, deoarece toate inregistrarile s-au desfasurat strict acasa si ajutorul cu...

The ‘O’ ne incanta cu Soldier of Fortune (Deep Purple cover)

The 'O' folosește mai multe genuri muzicale și un personaj animat numit "Trippy" pentru a arăta lumea așa cum...

Aeon Blank a lansat varianta acustică a melodiei „I Wish I Had A Gun”

Aeon Blank a lansat varianta acustică a melodiei „I Wish I Had A Gun”, a carei variantă originală a...

Dirty Shirt a lansat piesa “Geamparalele”

Criza declanșată de epidemia Covid 19 a avut deja un impact major asupra a numeroase sectoare de activitate, și...
- Advertisement -

YOU Are The Champions – Queen + Adam Lambert au lansat o versiune a emblematicei melodii “We Are The Champions”

Încasările rezultate vor merge către Fondul de solidaritate pentru combaterea COVID-19, al Organizației Mondiale a Sănătății pentru susținerea celor aflați...

“Îndură-Te Doamne de mine, pentru lacrimile mele” Mesajul artistei Rodica Vică și al ansamblului Musica Ricercata pentru Săptămâna Patimilor

În perioada dinaintea Sărbătorilor Pascale artista Rodica Vică și instrumentiști de pretutindeni ai orchestrei Musica Ricercata, s-au reunit on-line...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X