• Concerte

Trupa Phaser lansează single-ul “Liniştea”

Link YouTube

Trupa Phaser lansează single-ul “Liniştea”

Ascultă / Descarcă piesa:  https://Phaser.lnk.to/Linistea
Urmăreşte aici vizualul: https://youtu.be/yOpGYTvgy3A

Phaser lansează piesa “Liniștea”, care surprinde cele două fețe ale sentimentelor care construiesc o relație și tensiunea care poate susține sau distruge un cuplu.

“Liniștea surprinde aparenta contradicție între dorința de calm, pace, securitate versus agitație, haos, libertate care formează complexitatea multor relații. Deși pare să fie o opoziție, de fapt toate acestea fac parte din noi. Tensiunea provocată poate fi chiar elementul care contribuie la construirea și susținerea sentimentelor noastre”, declară Phaser.

Piesa este prezentată împreună cu un visualizer care accentuează atmosfera melancolică a versurilor. Artwork-ul este realizat după un concept al trupei și folosește o imagine făcută la craterul Kerid în aventura pe care trupa a avut-o în Islanda.

“Liniștea este o piesă care a fost scrisă și aproape finalizată cu ceva timp în urmă, dar până acum nu am găsit contextul potrivit pentru a o lansa. Am avut inspirație pentru artwork și credem că a venit în sfârșit momentul să o publicăm”, au mai adăugat cei de la Phaser.

În septembrie 2017 Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania. Trupa a lansat o serie de single-uri cu videoclip dintre care amintim “Alerg”, “Până vine dimineața” sau “Spune-mi unde ești”, lansat la începutul verii. Un alt single important care a marcat și prima colaborare a trupei cu un alt artist a fost piesa manifest Erou, lansat împreună cu Octavian “Vita” Horvath de la Implant pentru Refuz.

Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Asculta / Descarca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actualitate

Outbreak vine la Ice, Ice Metal! 07.12.2019 @ Quantic, București

Ice, ice baby... pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui...

“Am fost făcut să rezist. Să nu se clintească nimic din mine” 153 DE SECUNDE – Manifestul milenialilor, pe scena Centrului Național...

“153 de secunde” – teatru contemporan ce documentează momentul Colectiv –,  prezentat în turneu național în parteneriat cu teatre,...

Galerie foto: Amenra, E-L-R si YLVA in Quantic

Va invitam sa vizionati o galerie foto a concertului Amenra, E-L-R si YLVA din Quantic. Foto: Mihai Voicu

INNA – special exclusive show la Hard Rock Cafe pe 15 Noiembrie

Solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, INNA, concerteaza alaturi de trupa sa live...
- Advertisement -

Concert Alifantis & ZAN la Hard Rock Cafe pe 13 Noiembrie

Miercuri, 13 noiembrie, va invitam la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un show de poveste cu Nicu...

REGULI DE ACCES SI CONDUITA PENTRU CONCERTUL SUPERTRAMP’S ROGER HODGSON / 9.11.2019 / SALA RADIO

Sambata, 9 noiembrie, ROGER HODGSON de la SUPERTRAMP va concerta la Sala Radio din Bucuresti si va urca pe...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X