Trupa NEED cânta la Timisoara

Iubitorii de progressive metal sunt invitați la un super concert în Capcana al trupei NEED în cadrul turneulu “A Tour of Freedom – Fall 2018”.

Mult apreciata în lumea muzicala, trupa NEED va sustine un concert la Timisoara in clubul Capcana (fostul Daos) in 13 octombrie.

Sweet Wednesday vor deschide concertul celor de la NEED începând cu ora 20.00.

 

Călătoria celor de la NEED a inceput în Grecia în 2004 când prima componenta a trupei din jurul chitaristului Ravaya a înregistrat primul album intitulat “avoidinme”. După câteva schimbari în randul membrilor grupului, formația a luat forma actuală la începutul anului 2006.

La scurt timp după ce NEED a încheiat o înțelegere cu Burning Star Records și-a lansat albumul de debut “The Wisdom Machine”, în noiembrie 2006. Materialul muzical a venit la pachet cu o multime de recenzii la nivel mondial din partea mai multor reviste și site-uri de profil.

 

 

Dupa lansarea noului album, NEED s-a ales cu numeroase concerte in toata Grecia, ba chiar si un mic turneu european, unde au împărțit scena cu trupe precum CANDLEMASS, PAINUL JON OLIVA, THRESHOLD și DEADSOUL TRIBE, printre altele.

Trupa a petrecut cea mai mare parte a anului 2008 scriind si inregistrand al doilea album intitulat “Siamese God”. Albumul a fost înregistrat in Atena, si finisat la studioul West West Music din New York, sub îndrumarea lui Alan Douches. “Siamese God” a fost lansat în decembrie 2009 prin Venerate Industries. În toamna anului 2010, formația a participat la un turneu european de 3 săptămâni cu JON OLIVA’S PAIN și NEVERLAND.

În vara anului 2011, NEED a avut onoarea sa cante în deschiderea Festivalului Sonisphere pentru IRON MAIDEN, SLIPKNOT & MASTODON, iar în octombrie 2011 a împărțit scena cu SYMPHONY X.

În ianuarie 2014, NEED a lansat al treilea album “Orvam: a song for home”, mixat în SUA de Neil Kernon (Nevermore, Queensryche) și Alan Douches (Mastodon, Shadows Fall).

 

 

Sweet Wednesday este un grup muzical de suflet care a luat naștere în 2006 în SUA, format din Dave Falk si Lisa Housman. Pana în prezent, duo-ul a lansat 4 albume, și este extrem de apreciat pentru sunetele aparte care creează povești muzicale ce ii permit ascultătorului să privească sufletul uman în momentele sale cele mai intime și mai magice.

Acces concert: online 25 lei, la intrare 30 lei.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/267357630674515/

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X