Tribut Rammstein cu Ramm-Brand[t] live in Fabrica

Rammbrandt

Vineri, 24 iulie 2015, orele 21:00, va invitam la un concert electrizant al trupei Ramm-Brand[t] (tribute Rammstein) in clubul Fabrica din Bucuresti !

Fb event:

https://www.facebook.com/events/1393017374357477/

Support act: 15 lei

Ramm-Brand[t]

La sfârşitul anului 2007, după 14 de ani de activitate într-un singur gen muzical s-a formulat ideea de a aborda un stil mai proaspăt, mai apropiat de generaţia tânără.

Vocalistul trupei de atunci (Korruption), nu s-a arătat interesat deloc de acest proiect, astfel l-am abordat pe actorul Attila Kozma, nume sonor în comunitatea actorilor, cine ne-a dat de înţeles cu mai mulţi ani în urmă că i-ar plăcea să încerce postul de vocalist într-o trupă rock.

Toţi aveam un interes comun în muzica trupei Rammstein, astfel la început, fără a avea un nume de trupă, am învăţat câteva melodii ale lor, mai mult cu scopul de a ne obişnui unii cu ceilalţi. Experimentul acesta ne-a plăcut atât de mult încât am decis să continuăm ca trupă tribute Rammstein.

Astfel s-a înfiinţat, trupa Ramm-Brand[t] activă şi în momentul de faţă  şi care se bucură de o audienţă în continuă creştere. Numele trupei rezultă dintr-un joc de cuvinte: ”Ramm” vine din prescurtarea numelui Rammstein, ”Brand” însemnând marcă iar ”(t)” pentru asonanţă ca să obţinem numele celebrului pictor.

În prezent repertoriul este format din 20-25 melodii compuse de trupa mai sus amintită. Compoziţiile proprii, pot fi considerate o curiozitate, pentru că, în loc de limbile engleză, română sau maghiară, în care de obicei se scriu versurile în ţara noastră, textele melodiilor noastre sunt scrise şi interpretate în limba germană conferindu-ne un sound mai puţin obişnuit şi cu totul diferit de alte trupe.

Un altă caracteristică importantă a versurilor este că sunt inspirate de operele unor gânditori celebri precum Nietzsche sau Goethe.

 

Câteva concerte notabile:

 2008 – Volkswagen Beetle Convent– Subcetate

2008 – Întîlnirea Bikerilor Daimler MC – Subcetate

2009 – Malibu Club – Topliţa

2009 – 14 Întîlnirea Bikerilor Flagellum Dei MC– Cătruşa

2009 – Samfest – Satu Mare

2009 – Zilele oraşului Miercurea Ciuc – Miercurea Ciuc

2010 – Concert pentru Fundaţia Soros – Miercurea Ciuc

2011 – Festivalul “X.Székelyföldi Rockmaraton” – Odorheiu Secuiesc

2011 – Cold Rock Fest – Odorheiu Secuiesc

2012 – Jazz and Blues Club – Târgu Mureş

2012 – Festivalul Peron Music – Odorheiu Secuiesc

2013 – Private Hell Club – Bucureşti
2013 – Rockstadt Club – Brasov

2013 – Club Flex – Arad

2014 – Private Hell Club – Bucureşti

  Video

[ot-video][/ot-video]

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X