Trei noi formatii confirmate la Maximum Rock Festival 2015!

Line-up-ul Maximum Rock Festival 2015 se mai imbogateste cu trei nume. Este vorba despre Targ3t (Ro), For The Wicked (Ro) si Elarmir (Italia).

Evenimentul este unul dintre cele mai asteptate show-uri metal ale toamnei in Romania si se va desfasura pe parcursul a 4 zile, intre 15 si 18 octombrie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti.

Pana acum, au fost confirmate, pe langa cele trei grupuri mentionate mai sus, urmatoarele trupe: Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels, Tiarra, Hatemode si Crimena , urmand ca, pe viitor, sa fie anuntate noi nume.

Maximum Rock Festival 2015 este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

unnamed (1)

Targ3t s-a nascut in anul 1997, in Deva. Trupa este compusa din Ionut Olariu (Myuz – voce), Robert Bravjak (Roby – tobe), Adrian Uritescu (Bila – chitara) si Alin Mesaros (Mesa – bas/backing vocals).

In 2012, formatia a lansat primul LP din cariera, “Faceburn”, care a fost foarte bine primit de fani si de critcii de specialitate. Dupa mai multe schimbari de componenta, grupul si-a gasit formula predilecta si este mai solid ca niciodata.

unnamed (2)

For The Wicked este una dintre cele mai noi aparitii pe scena locala de metal din Romania. Cu toate acestea, grupul clujean a castigat deja numerosi fani, impunandu-se prin calitatea inalta a prestatiilor si prin piesele bune.

For The Wicked vine cu un metalcore modern, combinand riffuri grele, voci agresive si refrene “catchy”, totul imbracat intr-o productie la standarde internationale. Grupul este compus din Cristian Buhatel- voce, Vlad Bornuz (Guerrillas/13 Rituals) –  chitara, Dan Petean (Dirty Shirt/ Band for Rent)- chitara, Gabriel Ichim – bas si Bogdan Pastiu (Divide By Perception/ Skullp)- tobe.

unnamed (3)

Elarmir a fost intemeiata in 2010 ca un proiect curajos al Eleonorei Buono (voce) si al lui Alex Trotto (chitarist si compozitor), doi artisti din Roma, dornici sa realizeze muzica de film care combina metalul cu piesele simfonice.

Celor doi li s-au alaturat Daniele Amador (chitara) si Luca Zamberti (tobe) si asa a luat nastere o formatie in toata puterea cuvantului. Genul abordat este un amestec intre death metal si elemente progresive, deasupra carora se ridica o voce feminina foarte bine conturata si expresiva.

In luna septembrie a acestui an, Elarmir va lansa un nou album, intitulat “Human Wisdom”.

Dupa epuizarea biletelor VIP (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) la Maximum Rock Festival 2015, am primit numeroase cereri de la fanii care doresc sa-si intalneasca idolii si care nu au reusit sa-si achizitioneze bilete VIP in perioada promotiei.

Organizatorii festivalului au purtat o discutie cu echipele de management ale formatiilor participante si s-a decis suplimentarea acestei categorii de bilete cu inca 10 bucati ! Acestea se pot achizitiona la pretul de 250 lei prin www.AmBilet.ro si de lasediul Maximum Rock Romania.

Cei care doresc sa-si intalneasca formatiile preferate, sa participe la povesti, sa primeasca un autograf sau sa-si faca poze cu acestea, trebuie sa se grabeasca!

Mentionam ca dupa epuizarea acestor bilete VIP suplimentare nu vor fi puse in vanzare altele.

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

89 lei (20 euro) primele 100 de bilete – Sold out!

99 lei (22,5 euro) urmatoarele 250 de bilete – Disponibile prin www.AmBilet.ro (varianta print at home), lasediul Maximum Rock Romania si prin reteaua   Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas ) pentru variant bilete fizice.

110 lei (25 euro) urmatoarele 500 de bilete

125 lei (28,5 euro) restul biletelor

135 lei (30,5 euro) pentru biletele achizitionate in perioada festivalului

250 lei (56,5 euro) bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) –disponibile numai www.AmBilet.ro si la sediul Maximum Rock Romania .

De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

FACEBOOK EVENT
MAXIMUM ROCK FESTIVAL
WEBSITE OFICIAL

Actualitate

Cei care deţin un abonament la Urban Blues Fest pot primi un premiu surpriză la încheierea festivalului

Cei care se grăbesc să intre în posesia unui abonament pentru ediţia de toamnă Urban Blues Fest vor intra...

Reguli de acces si program concert TROOPER/INTELLIGENT MUSIC PROJECT/OLYMPUS MONS

Trooper Romania  și Intelligent Music Project  vor concerta la Arenele Romane din București în data de 24 septembrie 2022....

La pas prin atelierele UAP din Piața Amzei Se deschid spațiile de creație ale unora dintre cei mai importanți artiști din România

Nicolae Comanescu, Roman Tolici sau Elena și Marcel Scutaru, printre artiștii care își deschid atelierele în cadrul unui circuit...

IAN la Arenele Romane: Program si Reguli de acces

IAN, cel mai influent artist al culturii urbane din Romania, urca pe scena Arenelor Romane pe 1 Octombrie, la...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Emperor, SAMAEL si Pain of Salvation la ARTmania Festival 2023

SAMAEL și Pain of Salvation completează line-up-ul festivalului, noi nume importante urmând să fie anunțate în curând   Abonamente disponibile...

Three Days Grace la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Canadienii de la Three Days Grace revin in Romania la 5 ani dupa ce au fost headlinerii Shine Festival....
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Trei noi formatii confirmate la Maximum Rock Festival 2015!Pe langa concerte, la Maximum Rock Festival 2015 se vor desfasura diverse activitati: expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.
X
X
X
X