“Tratament pentru ironia sortii” cu Horatiu Malaiele

Publicitate

Ironia Sortii-Horatiu MalaeleNe-am pus intrebarea daca proverbiala resemnare românească este vindecabilă.
De prea multe ori am auzit, in jurul nostru, expresii precum „asta e”, „asta-i viaţa…”, „fatalitate”. Folosite in mod constient sau nu, expresiile de acest gen ne influenteaza deciziile: fie cedam prea uşor, fie devenim ineficienti sau ajungem sa ne plafonam.
Pentru a schimba aceasta perspectiva, propunem unui public activ, educat si preocupat de propria cariera, o noua abordare.

Pe 27 noiembrie 2013, la Hotel Novotel City Bucharest, incepand cu orele 18.30, aflam raspunsurile de la Horatiu Malaele.

Horatiu Malaele“Tratament pentru IRONIA SORTII” este o dezbatere despre proverbiala resemnare romaneasca si despre metodele de vindecare pe care le putem gasi, in abordarea inedita si originala a maestrului Horatiu Malaele.

PROGRAM “Tratament pentru ironia sortii”

18:30 – 19.00 Inregistrarea participantilor
19:00 – 20.30 Conferinta sustinuta de Horatiu Malaele
20:30 – 21.30 Cocktail si business networking

Pret bilet “Tratament pentru ironia sortii”

Acces general: 159 lei

Pentru grup de 6 persoane, reducerea este de 15%, pretul biletului: 135 lei

Speaker “Tratament pentru ironia sortii”

HORATIU MALAELE

Horatiu Malaele s-a nascut la 1 august 1952, in Targu Jiu, judetul Gorj.

A invatat la Liceul Tudor Vladimirescu din Targu Jiu si a avut prima expozitie personala de desene la casa de cultura din oraş in clasa a 12-a.

Intentiona sa urmeze Institutul de Arte Plastice din capitala dar a absolvit in 1975 Institutul de Arta Teatrala şi Cinematografica, la clasa profesorului Octavian Cotescu. A fost repartizat la Teatrul National din Piatra Neamt si a jucat in spectacole ca Tinerete fara batranete de Eduard Covalli, cu rolul lui Dorde pentru care a primit premiul de interpretare, in Sluga la doi stapani de Carlo Goldoni, Muntele de D.R. Popescu, Eulenspiegel de Charles de Coster, etc.

S-a mutat in capitala si a jucat pe scenele Teatrelor Nottara, Odeon, National, Bulandra din capitala, in roluri ca Fadinard din Palaria florentina de Eugene Labiche, Profesorul din Lectia de Eugen Ionescu, Vanea din Unchiul Vanea de A.P. Cehov, Tartaglia din Regele Cerb de Carlo Gozzi, etc.

Malaele

Din 1982 a regizat spectacole de teatru ca O sarbatoare princiara de Theodor Mazilu, Puricele de Georges Faydeau, Carlo contra Carlo de Paul Ioachim, pentru care a obtinut premiul Festivalului Comediei Romaneşti in 1994, Hotel de Tray Cooney, etc.

A debutat in cinematografie in anul 1974, cu filmul Muntele ascuns.
 A regizat 2 episoade din serialul TV Ministerul comediei, apoi filmele Palaria, Nunta muta, Funeralii fericite.