Tourette Roulette – nelansare single Expirat 01.11

Multe concerte au loc in ultima vreme in Expirat, multe si bune si chiar daca locul nu este foarte mare si scena mititica nu da mari posibilitati de desfasurare trupelor, ceea ce se intampla aici conteaza in primul rand pentru undergroundul autohton.

Nu am fost foarte multi la aceasta nelansare single Tourette Roulette dar ne-am sustinut baietii cum am putut si cum eu i-am vazut si acum 2 luni la Momente de Ograda, mai dulce a fost regasirea.

Bonus, concertul a avut loc chiar de ziua lui, a lui Narcis si cu aceasta ocazie ii spun inca o data la multi ani Narcis si la cat mai multe concerte si la cat mai multi fani iti dorim.

Pentru a ne incalzi un pic i-am ascultat pe bucurestenii de la Coven Clash, o trupa tanara ce canta intr-o engeleza brith, o combinatie interesanta de garage, indie-rock, new-wave, punk, stone si bineinteles alternative. Au dat bine pe scena si desi sunt foarte tineri se vede ca muncesc si se cunosc bine si deaceea suna bine si inchegat.

Un pic de funk, hip-hop, disco sau electro, ceva  blues, trip-hop sau rock’n roll si avem Tourette Roulette, niste baieti veseli cu chef de viata, cu spor la cantat si cu un public pe masura.

Avem albumul TITS lansat acum un an, cu multe piese bune si ceva video pe masura, avem acum o nelansare, lansare, rememorare, previzualizare, auditie sau cum vrem sa spunem la o portie mare de distractie cu Tourette Roulette.

Placuti baietii, agitati, melodiosi, interesanti, cu piese despre viata, despre noi, sunt proaspeti si dezinvolti, nebuni si sentimentali.

Narcis dezinvolt si iesit din orice tipar atat ca vestimentatie (bluza de trening asortata cu ochelarii de soare merg de minune) dar si ca stil. Un gen pe care trebuie sa il iei usor, sa te obisnuiesti cu el si s-ar putea sa iti placa baietii.

Greu sa scriu despre ei.  Ar trebui sa ii vezi, sa ii asculti, sa ii bei cu un pahar de vin sa mearga mai bine. Ar trebui sa incerci sa te agiti un pic pe un sound proaspat si placut.

Placuta seara de joi 1 noiembrie, placut sa imbratisez oameni dragi si….la multi ani Narcis, la mai mare Tourette Roulette

Uun concert marca Dark Side 

https://www.youtube.com/watch?v=HZIvkOjRcrM&fbclid=IwAR2bi01jc9XfHwPzo8cOKa9aP4x01DyvFFkbebw7ZOONoxFw1II4F1X5iEc

Galerie Foto: Alexandra Baltaru