TOM JONES IN CONCERT LA BUCURESTI

JONESLuna octombrie va fi deschisa de prezenta lui Tom Jones

Dupa ce in 2011 a facut ca Sala Palatului sa devina neincapatoare Tom Jones va fi prezent din nou in Romania. Pe 1 octombrie, incepand cu ora 19:00, cei care vor fi prezenti la concert il vor putea vedea interpretand celebrele sale melodii, precum “It’s Not Unusual”, “Kiss”, “Delilah”, “What’s New Pussycat”, “I’ll Never Fall In Love Again” şi “If I Only Knew”.

Cu o cariera in spate de 46 de ani, Tom Jones a avut un  impact puternic asupra  stilurilor muzicale pop, rhythm & blue soul. Cel mai renumit album al sau, “Reloaded”, din 1999 strangand  aproximativ 5 milioane de exemplare vandute.

Ca urmare a succesului înregistrat de “Praise & Blame”, în mai 2012, Tom Jones a lansat “Spirit In The Room“. Sustinut de Ethan Johns, Tom Jones a inclus pe album piese semnate de Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon şi Paul McCartney.

Tom Jones a primit titlul de cavaler al Ordinului Imperiului Britanic din partea reginei Elizabeth a II-a, în 2006. Alte momente semnificative din lunga sa carieră sunt câştigarea unui premiu Brit “pentru cea mai bună contribuţie a unui artist în muzică”, un premiu Silver Clef pentru toate realizarile sale, premiul Hitmaker (SUA) din partea compozitorilor americani din Hall of Fame, în 2010, si nu in ultimul rand prestigiosul premiu Music Industry Trust.

Organizatori: Marcel Avram, East European Events şi D&D East Entertainment

Preţurile biletelor variază în funcţie de categorie, astfel: VIP  exclusive – 790 de lei, VIP – 490 de lei, categoria I – 290 de lei,  categoria a II-a – 250 de lei, categoria a III-a – 200 de lei.

Biletele  sunt  disponibile în reţeaua Eventim – magazinele Orange, Vodafone, Domo,  librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi online, pe www.eventim.ro.

Actualitate

Paula Hriscu lanseaza primul album printr-un concert alaturi cele mai mari nume ale folclorului romanesc!

Talentul imens al artistei se materializeaza acum in albumul "Nu-i bai ca-s micuta", album ce va fi lansat  pe...

Warm-Up Party SoundArt Festival cu Roman Lomtadze Drum Empire / Cruise Control

SoundArt si Quantic va invita la o seara speciala cu Roman Lomtadze Drum Empire si Cruise Control pe 22...

Concert Hara la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Noua piesa HARA. Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima. Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....

Concert Cargo la Hard Rock Cafe pe 16 Ianuarie

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 ianuarie, incepand cu ora 21:30, la un concert...
- Advertisement -

Concert Compact la Hard Rock Cafe pe 18 Ianuarie

Pe 18 ianuarie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de...

Hara lanseaza o piesa noua la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima . Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X