TIMELESS MOOD concert crossover cu intrare liberă în Bucureşti şi în alte patru oraşe în această toamnă

Concertul TIMELESS MOOD, un eveniment de crossover cu muzică de salon, va avea loc în Bucureşti și alte patru orașe din această toamnă, cu intrare liberă. În prim-plan va fi MH Orchestra, singura orchestră de muzică de salon din România.

Elegant şi casual – muzică de salon, şi armonii pop-rock, se întâlnesc din nou într-o fascinantă experienţă crossover, în concertul TIMELESS MOOD. Primul eveniment va avea loc pe 27 octombrie de la ora 19.00 la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian, şi va fi urmat de alte 4 reprezentaţii pe scenele Filarmonicilor din Ploieşti, Piteşti, Braşov şi Sibiu.

Intrarea va fi liberă la toate spectacolele, iar programul concertelor TIMELESS MOOD este următorul:

BUCUREŞTI – 27 octombrie, ora 19:00 – Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” –

PLOIEŞTI – 30 octombrie, ora 19:00 – Filarmonica „Paul Constantinescu”

PITEŞTI – 6 noiembrie, ora 19:00 – Filarmonica Pitești

SIBIU – 7 noiembrie, ora 19:00 – Filarmonica de Stat Sibiu – Sala Thalia

BRAŞOV – 8 noiembrie, ora 19:00 – Filarmonica Brașov – Sala Patria

Magia muzicii va învălui publicul în forma pură şi rafinată pe care i-o conferă interpretarea unicei orchestre de salon din România: MH Orchestra, care îşi asumă rolul de pilon principal al conceptului TIMELESS MOODS.

Potrivit lui Radu Petrovoci, fondator MH Orchestra, “TIMELESS MOOD a luat naştere din dorinţa face cunoscut conceptul de muzică de salon şi de a dezvolta gustul publicului pentru muzica cultă. Venim cu această abordare inovatoare, în care sălile de concerte vor fi deschise tuturor, intrarea fiind liberă, iar programul va fi elaborat de aşa manieră încât să aducă în faţa publicului atât secvenţe clasice foarte cunoscute cât şi melodii pop-rock, reorchestrate simfonic.”

Alături de MH Orchestra, singura din ţara noastră care duce mai departe tradiţia austro-germană a ochestrei de salon se vor afla, pentru momente solistice, soprana Oana Maria Şerban şi tenorul Florin Butnaru.

Radu Petrovici, iniţiatorul proiectului completează: “Publicul va avea oportunitatea de a se bucura de un program muzical diversificat, în care sunetele clasice şi moderne se vor întrepătrunde şi tranziţia de la capodopere ale muzicii culte la piese din topuri pop-rock va oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra evoluției muzicii în timp.”

Repertoriul va traversa epocile muzicale, astfel că din programul fiecărei serii vor face parte secvenţe clasice de referinţă, precum Valsul nr 2 de Shostakovich sau Carusso, alături de refrene fără vârstă precum “My Way,” “La Vie En Rose” sau “Time To Say Goodbye,” toate  prezentate într-o manieră somptuoasă, specifică evenimentelor de înaltă ținută.

Evenimentul este  organizat de Asociația Maestrul Hiram www.mh-orchestra.com

şi finanţat de Ministerul Culturii.

Pentru a rezerva locuri, vă rugăm să contactați casa de bilete a fiecărei Filarmonici. Accesul în sală va fi permis începând cu ora 18:00.

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

“DORIAN”, spectacol de dans contemporan, reprezentație dublă în cadrul Festivalului Național de Teatru

Spectacolul de dans contemporan "DORIAN", care face parte din selecția oficială a Festivalului Național de Teatru, are programate două reprezentații în cadrul FNT 2017,...

EUROPAfest 2016 lansează programul de internship în organizare de evenimente

Echipa jmEvents, care se află în spatele organizării EUROPAfest și a altor evenimente de prestigiu internațional crede căstudenții au nevoie de practică, pe lângă...

Vertical Entertainment îşi adjudecă 15 nominalizări la Oscar pentru filmele distribuite în România

Liderul segmentului de distribuţie de film din România pentru cel de-al doilea an consecutiv, Vertical Entertainment a securizat pentru titlurile aflate în portofoliul său...

Dream Theater și Foo Figters sunt câștigătorii categoriilor rock de la Grammy 2022

Dream Theater a câștigat Premiul Grammy la categoria „Best Metal Performance” (pentru piesa „The Alien”), în cadrul celei de a 64 ediții, eveniment ce a avut loc pe data...

ULTIMA ZI CU BILETE LA PRET PROMOTIONAL LA CONCERTUL MACHINE HEAD

Bilete prin www.AmBilet.ro, pentru varianta print at home, iar pentru varianta de bilete in format fizic direct la sediul Promusic Events & Maximum Rock...