Tiarra incheie Autumn Tour “X” cu concertele de la Buzau si Ramnicu Valcea

tiarra afisDupa ce a lansat albumul X in primavara acestui an si a celui de-al doilea videoclip oficial “Pain knows our names”, Tiarra a promovat noul material printr-o serie de concerte atat in Bucuresti cat si prin tara.

Dupa orase ca Timisoara, Cluj, Oradea, Brasov, Tiarra a inceput turneul din toamna, primele orase fiind Bacau si Iasi si acum urmeaza ultimul concert al trupei alaturi de vocalul Alex Pantea aka Indianu la Maximum Rock Festival in Club Colectiv pe data de 18 octombrie 2015, Bucuresti si apoi se pleaca spre Buzau la Cafeneaua Artistilor pe 30.10.2015 si catre Ramnicu Valcea la Aby Stage Bar, in ultima zi a lunii octombrie.

La concertele de la Buzau si Ramnicu Valcea avem placerea de a canta alaturi de Mihai Ilie aka Mihucu care am mai impartit scena si la Barock Fest 2014 sau in memorabilul duet al piesei Burn.

De asemenea, vom avea ca si special guests trupele bucurestene Between Colors si Concurrency In Knowledge.

Between Colors este o trupa de Metal Melodic Modern cu influente simfonice, industriale, Nu si -core. Formatia a luat nastere in 2012 in Bucuresti, mai intai ca si proiect acustic si apoi a evoluat continuu pana in ziua de azi.

Conceptul principal din spatele proiectului si al muzicii este imbinarea stilurilor mai comerciale cu cele mai extreme, fiind mereu prinsi “intre culorile” diferitelor influente si ale emotiilor de zi cu zi: tristete, furie, frica, fericire, etc.

Trecand prin tot pasajul sonic, puteti auzi riffuri agresive de chitara cu 7 corzi, liniile grele de chitara-bass, tobe ce te fac sa bati din picior, precum si, nu in ultimul rand, linii de voce puternice, dar si foarte melodioase, de la refrene catchy pana la breakdown-uri, exista cate ceva pentru fiecare.

Line-up:

Cristina – Voce/Versuri

Dan – Chitara/Compozitie/Productie

Mihai – Tobe

Rach – Chitara-bass

 

FB: https://www.facebook.com/betweencolors.band

YT: http://www.youtube.com/user/BetweenColorsBand/videos

 

Concurrency In Knowledge  este o trupa bucuresteana de metal extrem ce a luat nastere la inceputul anului 2014, la initiativa chitaristului Cedrik si a vocalului IoanPreda. Cateva luni mai tarziu sunt cooptati Valentin Cristocea si Teo Popp in pozitia de bassist, respectiv baterist.

In octombrie 2014, grupul isi lanseaza materialul de debut, “The Decider”, urmand ca in mai 2015 Concurrency in Knowledge sa-l prezinte live; materialul este primit cu entuziasm de ascultătorii si criticii din zona metal.

Trupa isi prezinta conceptul in jurul unei filosofii bazate pe existenta mai multor planuri ale realitatii, idei abstracte si deliberari asupra constiintei umane. Spectacolele live sunt concentrate spre o rupere de realitate prin riffuri complexe dar groove, cu treceri curajoase, invitand ascultătorul sa impartaseasca pe viu experienta unor trairi intense.

Discul “The Decider” a fost mixat si masterizat de Tudor Scanteie, membru al trupelor Tiarra, Negative Core Project, Defunct si Asemic.

FB: https://www.facebook.com/ConcurrencyInKnowledge?fref=ts

WEB: http://concurrencyinknowledge.com/

 

Tiarra mai pregateste surprize pe anul acesta, un nou videoclip tot pentru albumul X care marcheaza 10 ani de trupa, dar pana atunci ne vedem si ne-auzim  la concerte. Va asteptam!

 

TiarraXAutumn Tour

 

Actualitate

CONCERTUL TRUPEI IL VOLO SE AMÂNĂ PENTRU VARA ANULUI VIITOR Concertul va avea loc pe 8 iulie 2021, la Sala Palatului

Dragi iubitori de concerte, Dragi prieteni ai lui Piero, Ignacio și Gianluca, Din cauza pandemiei de COVID-19, trupa Il Volo și-a...

RINOCERII de Eugène Ionesco, un spectacol emblematic semnat de Robert Willson, va putea fi vizionat pentru prima dată online, în TEATROTECA TNC

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova continuă seria marilor producții prezentate în TEATROTECA TNC, difuzând pe pagina oficială de...

Dirty Shirt a lansat piesa „Away” (Quarantine Orchestral Arrangement)​

Chiar dacă încet-încet România iese din perioada de carantină, mai sunt unele sectoare, printre care și cea de entertainment, în...

Maximum Rock Festival se amână pentru 2021

Am așteptat și sperat până în ultimul moment că nu va fi nevoie să luăm această decizie, dar situația...
- Advertisement -

Dirty Shirt: piesa „Geamparalele” depărește 100.000 de vizualizări

Multe formații au încercat să se adapteze perioadei de pandemie și să țină contactul cu fanii prin diferite mijloace....

Dirty Shirt a lansat piesa „Resonate” (The Prodigy Quarantine Metal Cover)​

După cum știm, criza declanșată de epidemia Covid 19 a avut deja un impact major asupra a numeroase sectoare...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X