THOMAS LAUDERDALE VINE CU PINK MARTINI DIN NOU LA BUCUREȘTI 23 aprilie 2024, ora 20:00, Sala Palatului

Inspirându-se din muzica tuturor popoarelor și dorind să includă într-un repertoriu fără reproș toate genurile – de la pop, până la jazz și muzică clasică, Thomas Lauderdale a fondat Pink Martini în 1994. Inițial, pentru a oferi fundaluri muzicale mai frumoase și mult mai potrivite, prin varietatea lor, evenimentelor internaționale ce aveau ca scop strângerile de fonduri pentru cauze precum drepturile civile, locuințe accesibile, mediu, biblioteci, educație sau parcuri.

 

În curând, această „mică orchestră” a făcut turnee pe glob cu o duzină de muzicieni, cântându-și muzica

în peste 20 de limbi și concertand în locații legendare precum Carnegie Hall, Royal Albert Hall, Opera din Sydney și Hollywood Bowl.

Pink Martini reprezintă o incursiune în lumea muzicii într-un mod cu totul aparte. Atmosfera lor muzicală este plină de farmec, subliniat de variațiile ingenioase ale genurilor muzicale de pe tot mapamondul, creând astfel o experiență auditivă cu adevărat remarcabilă.

Trupa, alcătuită din membri talentați și carismatici, aduce un plus de autenticitate și diversitate la fiecare interpretare. China Forbes și Storm Large, cu voci remarcabile, completează perfect compozițiile muzicale, aducând o energie captivantă pe scenă.

Colaborările cu artiști invitați atestă deschiderea trupei către explorarea continuă a sunetului lor. Fiecare proiect este o călătorie muzicală unică, deschizând porți către culturi și stiluri neașteptate.

Un alt aspect de remarcat este abordarea lor lingvistică versatilă. De la balade romantice la ritmuri pline de energie, Pink Martini abordează versurile în diverse limbi, îmbogățind astfel spectrul emoțional al ascultătorului.

În concluzie, Pink Martini nu este doar o trupă, ci o experiență muzicală complexă, care transcende granițele genurilor și limbilor. Cu eleganță și autenticitate, reușesc să creeze o conexiune emoțională profundă cu publicul lor din întreaga lume.

Pink Martini și China Forbes vor susține un nou concert în România – în 23 aprilie 2024, la Sala Palatului acolo unde fanii se vor putea bucura de o experiență intensă, interactivă, cât mai aproape de band, ca de fiecare data.

Pentru concertul de la Sala Palatului, biletele vor intra în presale începând de vineri 24 noiembrie, până duminica 26 noiembrie inclusiv, iar prețurile, în funcție de categorie, variază între 134 și 336 de lei. Biletele de la categoria VIP vor costa 483 de lei și nu vor fi reduse.

Din 27 noiembrie, prețul biletelor va varia între 168 lei la categoria V și 420 lei la Categoria I. Biletele la categoria VIP se vor menține la prețul de 483 de lei.

Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe More.com si Eventim.ro sau din rețeaua magazinelor partenere Eventim – Humanitas, Cărturești, Carrefour și benzinăriile OMV.

Vă invităm în universul cald și primitor al Pink Martini, pentru a ne pierde, pentru câteva ore, în profunzimea vocii unei soliste unice și pentru a savura bogăția ritmurilor adunate, cu dragoste, din întreaga lume.

Parteneri media MagicFM si Ringier Romania

Actualitate

Five Finger Death Punch – ROMEXPO – 04.07.2024

 Galerie Foto: Theodor Tudose 

Călin Pop lanseazăun nou single: „Pași de război”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Pași de război” Melodia este disponibilă...

DOUĂ ZILE STELARE SUB CUPOLA MUZICII DE OSCAR, MARCA HANS ZIMMER

Două noi impresionante reprezentaţii la Ateneul Român, alături de cei mai experimentaţi tineri muzicieni, care vor interpreta celebrele coloane...

EFORIE COLORAT | Cinci vernisaje de artă contemporană deschid hub-ul creativ Eforie Colorat

Retro Party la Eforie ColoratSorin Lupașcu deschide vara în cel mai mare cinema în aer liber de la Marea...

Cargo in Quantic, o seara cu prietenii pe ritmuri rock

Chiar imi era dor de baietii de la Cargo. In ultimii ani nu prea am reusit sa ma intersectez...

Coldplay la Bucuresti, doua zile de show la superlativ

  Arena Nationala din  Bucuresti, a gazduit zilele trecute  doua concerte ale trupei britanice Coldplay. Au cantat pentru prima data...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro