THIRTY SECONDS TO MARS anunta album nou si turneu in aceasta vara!

THIRTY SECONDS TO MARS porneste intr-un nou turneu, „The Monolith Tour”, primul show confirmat fiind cel din Tornto, pe 6 iunie.

Anuntul a fost facut in emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”, in cadrul careia Jared Leto a oferit fiecarui membru norocos al audientei cate un bilet la primul spectacol al turneului.

„The Monolith Tour” se va bucura de suportul trupei Walk The Moon.

Odata cu noul turneu, Thirty Seconds To Mars a dezvaluit si data lansarii celui de-al cincilea album de studio: 6 aprilie 2018. Materialul este disponibil pentru pre-order la fiecare bilet achizitionat pentru concertele din cadrul noului turneu al trupei.

„The Monolith Tour” va oferi fanilor Thirty Seconds To Mars oportunitatea de a asculta varianta live a track-urilor extrase de pe noul album, dar si interpretari ale celor mai cunoscute piese ale formatiei, ca „City of Angels” sau „Up in the Air”.

De pe noul material, Thirty Seconds to Mars a lansat pana in prezent doua single-uri, Walk on Water si Dangerous Night.

Videoclipul „Walk On Water” reuneste cateva cadre exceptionale, regasite si pe filmul documentar regizat de Jared Leto, „A Day in the Life of America”. Documentarul a fost filmat intr-o singura zi, pe 4 iulie 2017, in 50 de state diferite si contine material pus la dispozitie de 92 de echipe profesioniste de filmare.

Proiectul cinematografic este, de fapt, un portret unic al unei singure zile din viata Americii, portret pe care trupa doreste sa il intregeasca si prin intermediul filmarilor trimise de fani, care sunt incurajati sa foloseasca hashtag-ul #WhatAmericaMeansToMe, si sa continue chiar ei intitiativa trupei, cu ajutorul platformelor social media.

Cel mai recent single Thirty Seconds to Mars, Dangerous Night, este disponibil pentru streaming/download aici: https://UMR.lnk.to/DangerousNight

Social

9,493FansLike
9FollowersFollow
108FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Fix o luna pana la concertul Chris De Burgh in Romania

Ne mai desparte fix o luna pana la show-ul Chris De Burgh din Bucuresti,...

Concertul Julio Iglesias a fost anulat

Spectacolul de la malul mării, programat pentru data de 19 iulie, a fost anulat în urma problemelor de ordin logistic ce au intervenit în...

ADDA lanseaza “3 ianuarie”, episodul 3 / sezonul II / Starile Addei

Dupa ce a lansat Orasul adormit in colaborare cu tatal ei – o piesa a carei...

Start inscrieri si reguli noi la GBOB Romania

Ce este GBOB România 2016? GBOB România este mai mult decât o simplă competiție muzicală. Pentru publicul amator de concerte LIVE, este șansa de a vedea (în medie)...

Levent Sali este un infractor în filmul #SELFIE

După ce trupa LaLa Band şi serialul „Pariu cu viaţa” i-au adus popularitatea în rândul adolescenţilor,...
X
X
X
X