The Crazy Plumbers lanseaza albumul “8 Beers”, la Arad

Publicitate

PrintVineri 4 martie 2016, cu incepere de la ora 20:00 Benediktus Production va invita la concertul celor de la The Crazy Plumbers avandu-i ca invitati pe timisorenii de la Grave For Sale.

Evenimentul va avea loc in Arad in Club Flex ocazie cu care trupa The Crazy Plumbers isi vor lansa primul album de psychobilly din Romania intitulat “8 Beers“!

Support act: 10 lei

Fb event:

https://www.facebook.com/events/1089993341021114/

The Crazy Plumbers

Formaţia The Crazy Plumbers a fost înfiinţat în 2012 din iniţiativa lui Levi (fost membru al formaţiei Recycle Bin) împreună cu Tamas la contrabas şi Moha la tobe. La început stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar în scurt timp acesta s-a transformat in psychobilly. După ce trupa s-a completat cu încă o chitară în persoana lui Denver, The Crazy Plumbers a început o serie de concerte.

Prima apariţie a formaţiei a avut loc în Vaslui la Open Camp după care a urmat mai multe concerte la întâlniri de motociclişt, şi festivalul Pokefest din Bucureşti. După un timp Tamas a părăsit formația, iar Levi și-a luat locul la contrabas. De atunci trupa continuă activitatea in formulă de trio, care s-a dovedit fiind mult mai eficient.

Scopul trupei este în primul rând de a promova stilul psychobilly/rockabilly, un stil underground foarte popular în Europa, dar bineînţeles să şi cânte în cât mai multe locuri din ţară.

În 2015 The Crazy Plumbers a terminat înregistrările primului material cuprinzând 11 piese din care 8 compoziții proprii iar trei pese de la artiști care au marcat stilul trupei. Materialul a apărut la sfârșitul anului 2015 sub egida Acostic World din Sfântu Gheorghe, purtând numele “8 Beers“.

PR & Managing:

Benedek Robert

Tel: 0722892356

Email: [email protected]

Grave For Sale

Grave for Sale este o trupă de surf rock, cu influențe de psychedelic, horror și desert surf. Trupa a fost înființată în 2012, deși planurile și repetițiile au început încă din 2011, la inițiativa lui Tibi Mijea (tobe) și Iancu Jianu (chitară). Ulterior s-a alăturat Marco Kurunczi la bass, iar Adi Ulmeanu a intrat la începutul lui 2013 în band.

După apariţia primului E.P. (New Moon), Iancu Jianu a decis să încerce o viaţă nouă în Marea Britanie şi a fost forţat să renunţe la band. Sedimentarea bandului s-a produs la începutul lui 2015, odată cu venirea lui Robyn Grozoni în trupă, care a adus un suflu nou.

Grave for Sale sunt probabil prima trupă de surf rock din România, fiind influențați de trupe precum: The Ghastly Ones, Dick Dale, Man or Astroman, Los Straitjackets sau The Break, însă până în prezent toate piesele GfS sunt compoziții proprii.

Pe data de 28 august 2015 Grave for Sale lansează primul videoclip realizat de Cristian Maghiar – Doifilm – pentru piesa Angry Surfer, moment marcat printr-un concert la D’arc pe Mal, cu suportul trupei Arc Gotic.

Grave for Sale video:

Grave for Sale – Angry Surfer

2013:

Arad, la Flex – 12 ianuarie, în deschidere la Niște Băieți;

– participare la Underground Festival nr .16, Timișoara pe 23 martie;

– opening act pentru Franz Nicolay, pe 6 aprilie, la Atelier DYI

– 17 mai, la Snake Lounge Cafe (Tm), în deschidere la Nightlosers;

– 25 mai, alături de Los Pogos, în deschidere la concertul americanilor de la Koffin Kats, în Gambrinus Pub – Cluj-Napoca.

– 25 iunie a GfS au cântat în deschidere la Argies, în clubul timișorean El Che,

– 12-14 iul. West Romanian Bike Week – Arșița Neagră (lângăReșița)

– 2-4 august Rock pe Două Roți la Lugoj.

– 20-22 septembrie a avut loc festivalul Made In TM, iar Grave For Sale au participat împreună cu alte 17 trupe timișorene la această primă ediție.

– 12 oct. în deschidere la Luna Amară, Daos Timișoara

– 28 noiembrie în deschidere la Threesome (Serbia), la Atelier DIY.