TenorulŞtefan von Korch vă invită la Văduva veselă 2.0 pe 22 iunie la Opera Naţională Bucureşti

0
120

Tenorul Ştefan von Korch, interpret lpersonajului Camille de Jolidon din Văduva veselă 2.0 lansează o un mesaj către publicul spectator, invitând iubitorii de operă şi operetă la premiera din Bucureşti spectacolului ce va avea loc pe 22 iunie în cadrul Bucharest Opera Festival:

 

https://youtu.be/UydwhCEmztI

 

Cu deja 5 reprezentaţii ale Văduvei vesele 2.0 la activ, tenorul culege aplauze binemeritate de-a lungul celor două intervenţii solistice şi două duete, prin intermediul cărora îl conturează pe Camille de Jolidon, personaj şarmant, dinamic, uşor dilemmatic şi cu mare priză la public.

 

Cu ocazia premierei “Văduvei vesele 2.0” din Bucureşti,  Ştefan von Korch revine pe scena ONB, scenă pe care de-a lungul activităţii sale a mai fost present în producţiile: Falstaff, Bărbierul din Sevilla,  Elixirul dragostei şi Văduva veselă, montarea din 2016 semnată tot de Andrei Şerban.

 

Revenind la spectacolul “Văduva veselă 2.0”,în regia maestrului Andrei Şerban, aceasta se situează la linia de demarcaţie dintre operetăşi musical. Varianta regizorală curentă este o fascinantă oglindă a vremurilor noastre prin dialoguri şi relaţia dintre personaje.  Iar tema iubirii sincere rămâne elementul care creează puntea de legătură cu libretul original. Muzicalui Franz Lehár este pusă în valoare de moment coregrafice spectaculoase, scenografie captivantă şi schimburi de replici pe cât de actuale pe atât de amuzante.

 

În spectacolul programat la Bucureşti pe 22iunie în celelalte roluri principale îi veţi aplauda pe Nicoleta Maier, Andrei Yvan, Diana Ionescu şi alţii alături de corul, baletul și orchestra Operei din Iași, sub bagheta dirijorului Bogdan Chiroșcă.

 

“Văduva veselă 2.0” este una din piesele de rezistenţă ale repertoriului Operei Naţionale din Iaşi. Premiera a avut loc la începutul lunii februarie şi toate reprezentaţiile s-au jucat cu casa închisă.

 

Bilete pentrus pectacolul Văduva veselă 2.0 programat pe 22 iunie de la ora 19.00 la Sala Mare a Operei Naţionale din Bucureşti se găsesc pe Operanb.roşi pe Bilet.ro.