TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN LA GALERIA DALLES

Locatia: Sala Dalles, Bucureşti
Târgul Cadourilor de Crăciun de la Sala Dalles este deschis anul acesta în perioada 29 noiembrie – 23 decembrie, cu program zilnic de vizitare între orele 10.00 şi 20.00. Intrarea este gratuită!

Te-ai săturat să cumperi mereu aceleaşi cadouri? Te uiţi în calendar şi vezi că se apropie luna decembrie şi nu-ti găseşti inspiraţia pentru lista de cadouri de sărbători? Ni se întâmplă tuturor! Dar ce bine că există locul care le cuprinde pe toate, locul unde îţi poţi da frâu liber ideilor pentru a-i face fericiţi pe toti cei dragi! Târgul Cadourilor de Crăciun de la Sala Dalles este şi anul acesta centrul magic al cumpărăturilor de sărbători.

Cui nu i-ar plăcea să savureze o cafea fină, să guste delicioasa ciocolată belgiană, trufe şi praline proaspete create după cele mai fine reţete şi cu cele mai bune ingrediente franţuzeşti? Ceaiurile calde cu aromă de rom, marţipan, scorţişoară sau portocala vă vor dezmorţi după gerul de afară.

Ornamente de Crăciun, decoraţiuni şi accesorii pentru „masa de Crăciun”, casă şi grădină sunt doar câteva dintre categoriile de produse care vă aşteaptă şi anul acesta la târg. Artiştii bijuteriilor au creat câteva modele unice care cu siguranţă vor încânta privirea ageră a femeilor în căutare de bijuterii inedite.

Dacă sunteţi nişte împătimiţi ai produselor cosmetice bio, v-am pregătit o gamă foarte variată de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franţa şi chiar din Orientul Îndepărtat.

Pentru cei mici, Moş Nicolae dar şi Moş Crăciun au anunţat că vor veni cu sacul plin de dulciuri, turtă dulce, cozonaci aburind şi prăjituri de sezon. Aroma, gustul şi dragostea cu care au fost pregătite, îi vor învălui pe copii şi le vor face irezistibile.

Târgul Cadourilor de Crăciun de la Sala Dalles este deschis în perioada 29 noiembrie – 23 decembrie, cu program zilnic de vizitare între orele 10.00 şi 20.00.

Actualitate

Paula Hriscu lanseaza primul album printr-un concert alaturi cele mai mari nume ale folclorului romanesc!

Talentul imens al artistei se materializeaza acum in albumul "Nu-i bai ca-s micuta", album ce va fi lansat  pe...

Warm-Up Party SoundArt Festival cu Roman Lomtadze Drum Empire / Cruise Control

SoundArt si Quantic va invita la o seara speciala cu Roman Lomtadze Drum Empire si Cruise Control pe 22...

Concert Hara la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Noua piesa HARA. Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima. Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....

Concert Cargo la Hard Rock Cafe pe 16 Ianuarie

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 ianuarie, incepand cu ora 21:30, la un concert...
- Advertisement -

Concert Compact la Hard Rock Cafe pe 18 Ianuarie

Pe 18 ianuarie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de...

Hara lanseaza o piesa noua la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima . Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X