Super distracţie în a treia zi de Electric Castle: Rudimnetal şi SHIVER au facut un show de zile!

0
274

2015-06-28_00065Aproximativ  70.000 de tineri au participat în primele trei zile la Festivalul Electric Castle, care se desfăşoară în comuna Bonţida, judeţul Cluj, fanii având parte  de un super spectacol.

A treia zi a festivalului Electric Castle s-a desfășurat la Castelul Bonțida din Cluj-Napoca, pe o vreme care n-a mai fost atât de ploioasă, noroiul format în ultimele zile uscându-se treptat. Organizatorii Electric Castle au scos apa din bălţile formate în zona de scene cu vidanjele. Ploaia a fost mai degrabă o bucurie pentru locuitorii din Bonţida, imediat, aceştia au scoţând la vânzare pelerine şi cizme din cauciuc, iar la porţi s-au format cozi de tineri care doreau să înfrunte vremea proastă. 2015-06-27_00013

“Pe lângă muzica bună şi artişti renumiţi care au urcate pe scenele de la Electric Castle, au avut mare trecere la fani pelerinele de ploaie şi cizmele de gumă. Pentru concertele de sâmbătă seară şi duminică se anunţă vreme fără ploaie, aşa că sperăm că nu vor mai fi probleme”, au declarat reprezentanţii Electric Castle la conferinţa de presă de sâmbătă.

În a treia zi, seara, britanicii de la Rudimental şi Dj SHIVER cu celebrul concept DISCO MODERN au încălzit atmosfera, tinerii dansând până dimineaţa.

2015-06-28_00084“Rudimental sunt senzaţionali şi fac concerte deosebite. Este incredibil că în Cluj, România, se desfăşoară un festival internaţional de asemenea proporţii” a declarat Maria Stanescu, o tânără venită tocmai din Reşiţa pentru a viziona live, trupa britanică.