Super concert Crippled Black Phoenix la Timisoara

Cu ocazia turneului Balkan & Greece 2018, Crippled Black Phoenix revine pe scena din Timisoara in clubul Capcana (fostul Daos) in 9 octombrie de la ora 20.00, cu The Devil’s Trade in deschidere.

In 2004 Justin Greaves de la Iron Monkey si Dominic Aitchinson de la Mogwai porneau increzatori in calatoria Crippled Black Phoenix, un proiect muzical de exceptie in care activeaza sau din care au facut parte și alți muzicieni consacrati din trupe precum Gonga, Electric Wizard sau Hearts of Black Science.

Cu toate ca sunt implicati si in alte proiecte muzicale, membrii formatiei raman impreuna si scriu piesa dupa piesa, formandu-si astfel un sunet autentic cu o combinatie experimentala de stiluri de la “progressive stoner” la “freak folk” sau “psychedelic doom”.

De-a lungul anilor, Crippled Black Phoenix reușește sa urce pe culmile muzicale din Marea Britanie și sa impresioneze chiar și publicul din lumea larga cu muzica lor.

 

 

Intre 2007 si 2016 trupa lanseaza un sir de 6 albume de studio extrem de apreciate care le aduc artistilor concerte dupa concerte in intreaga Europa. Ultimul album “Great escape”, s-a lansat anul acesta în septembrie și se bucura de un succes maret în rândul fanilor și al publicului iubitor de progressive rock.

Sunetul complex si armonia muzicala desavarsesc renumele trupei si-al muzicienilor din componenta sa, care astazi sunt 8 la numar:

Justin Greaves: chitara, voce, chitara bas (studio), tobe (studio)

Daniel Änghede: chitara, voce

Mark Furnevall: sintetizator, clape, orga, voce

Helen Stanley: pian, trompeta, voce

Ben Wilsker: tobe (live)

Tom Greenway: chitara Bas

Jonas Stålhammar: chitara, voce

Belinda Kordic: voce

 

The Devil’s Trade este un proiect muzical de tip one-man-show a carui sunet se prezinta metaforic ca „praful de care omul se scutura in timpul calatoriei sale prin viata”.

 

Acces concert: online 35 lei, la intrare 40 lei.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2078030069142691

 

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X