Summer Well 2015

Editia cu numarul cinci a festivalului Summer Well 2015 va avea loc in perioada 8-9 august 2015. Line-upul de anul trecut  : Bastille, John Newman, The 1975, Chloe Howl, Prides, Placebo, The National, Miles Keane, Tom Odell si Reptille Youth.

Ora de incepere: 17:00

Locatie: Domeniul Știrbey, Buftea

Acces: Bilete in avans

Organizator: Livada

Line-up editia nr 1:

Ziua 1 Chew Lips a dat startul festivalului, urmat de Graffiti6Mystery Jets, Noisettes,Plan B a pus punct in stil mare primei zile de Summer Well 2011.

Ziua 2 Alex Clare, Chapel Club, The Raveonettes, The Wombats, Interpol

 

Line-up editia nr 2:

Cea de-a doua ediţie a festivalului a început sâmbătă, 11 august 2012, cu  Hurts,Patrick Wolf sau The Asteroids Galaxy Tour, dar din cauza condiţiilor meteo a doua zi a festivalului a fost anulată, The Stone Roses, The Vaccines, The Big Pink,Glasvegas sau Zulu Winter nu au mai urcat pe scena.

Line-up editia nr 3:

Ziua 1  Blood Red Shoes, Eugene McGuiness, Michael Kiwanuka, Glas Vegas si The XX.

Ziua 2 The Family Rain, Spector, Everything Everything, The Vaccines si Suede.

Line-up editia nr 4:

Ziua 1 Prides, Chloe Howl,  The 1975, John Newman, Bastille

Ziua 2 Reptile Youth, Tom Odell, Miles Kane, The National, Placebo

Line-up editia nr 5: Anuntarea line-up-ului se va intampla in luna aprilie !!!

Primele 1000 de abonamente pentru Summer Well 2015

Cei care vor sa-si cumpere bilete la pret promotional inainte de anuntarea line-up-ului, sunt disponibile cosdoar 1000 de abonamente la pretul de 159 lei (+taxele companiilor de ticketing).

Camping– La Summer Well nu va exista, lucru intalnit si in anii anteriori. Dar pe tot parcursul zilelor de festival si chiar si dupa ora de incheiere a concertelor va exista transport public dinspre si catre Bucuresti.

Transportul la Summer Well

Festivalul Summer Well se bucură de funcționarea unei linii speciale RATB, care face legătura între București și Domeniul Știrbey. Autobuzele au plecarea din stația Muzeul Țăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piața Victoriei) și circulă fără oprire până la Domeniul Știrbey din Buftea. Linia de transport va funcționa  începând cu ora 14:30, până în jurul orei 01:00.Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute, tariful fiind de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei fără).

Întoarcerea de la Summer Well: Plecarea din Buftea se va face din stația amenajată lângă Domeniul Știrbey. Autobuzele vor pleca după terminarea concertelor (linia de transport dedicată nu este una cu program de funcționare în continuu) și vor face mai multe drumuri intre Buftea și București.

Cei care vor să ajungă cu automobilul personal pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogoșoaia sau Corbeanca. În Buftea există spații de parcare amenajate. O parte dintre acestea  se găsesc chiar în apropierea Domeniului Știrbey. Pe lângă acestea, cei care vin cu mașinile vor putea parca pe străzile din apropierea Domeniului.

Actualitate

Meshuggah, nume iconic al scenei metal internationale, vine la ARTmania Festival 2022

Meshuggah, nume iconic si „genre defining” al scenei metal internationale, una dintre zece cele mai importante formatii de hard...

W.A.S.P. va susține un concert special la București

W.A.S.P. va susține pe data de 17.05.2022 un concert special la Romexpo, în București. Evenimentul va face parte din...

Legendara trupa Mercyful Fate vine la ARTmania Festival 2022

Mercyful Fate, una dintre cele mai influente trupe ale scenei metal internationale, creatie a iconicului King Diamond, alege ARTmania...

Concert Pet Shop Boys la Bucuresti

Pet Shop Boys canta la Bucuresti pe 4 iulie la Arenele Romane! Biletele se pun in vanzare joi pe...
- Advertisement -spot_imgspot_img

BECOMING LANDSCAPE microRave în parcul Văcărești.Muzica plantelor și alte situații performative, într-o avanpremieră pentru petrecerile viitorului

Coregrafa Andreea David, alături de colectivul TechnoFields, așteaptă publicul în Parcul Natural Văcărești pentru o serie de întâlniri în...

Placebo in concert la Bucuresti in 2022

Renumita trupa britanica Placebo revine la Bucuresti pe 14 iulie 2022 la Romexpo, in aer liber. Dupa showul sold out de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X