Summer Well 2014

Summer Well 2014Doua zile de festival pe domeniul Stirbey din Buftea

Summer Well va avea loc şi în 2014 pe Domeniul Ştirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucureşti.
Zona principală a festivalului va fi Peluza Centrală, acolo unde va fi amplasată scena principală a festivalului. În jurul lacului interior vor exista terase şi zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea vom avea din nou Sunset Cafe. Zona “food court” se va extinde (la fel şi oferta culinară a festivalului) şi noi zone de activităţi (indoor şi outdoor) vor fi dezvoltate în sala Regina Maria şi în Palatul Ştirbey. Partenerii festivalului pregătesc programe care să umple ziua de festival şi care să adauge un plus de distracţie pentru cei care îşi doresc ceva mai mult decât muzică live.

Line-up Summer Well 2014

Asa cum ne-a obisnuit, organizatorii vin si in aul 2014 cu un line-up ce nu trebuie ratat: Bastille, John Newman, The 1975, Chloe Howl, Prides, Placebo, The National, Miles Keane, Tom Odell si Reptille Youth.
Summer Well isi pastreaza stilul muzical care l-a propulsat ca fiind unul din cele mai bune festivaluri din Romania.

Abonamente Summer Well 2014

Pentru Summer Well se pot cumpăra doar abonamente valabile pentru ambele zile ale festivalului. Un abonament permite accesul unei singure persoane la festival, în ambele zile ale acestuia. Nu se vând bilete pentru fiecare zi de festival în parte.

Preţul unui abonament este de 199 lei. Abonamentele pentru festival se găsesc în Orange shops şi online pe www.easytickets.ro şi www.eventim.ro (pe 9 şi 10 august abonamantele vor putea fi cumpărate doar de la intrarea în spaţiul festivalului).

Important: Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. Părintele însoţitor trebuie să prezinte un abonament valabil pentru accesul său şi al copilului la festival. Un părinte poate însoţi un singur copil (abonamentul părintelui va permite acesul acestuia şi doar al unui copil sub 12 ani). Accesul la festival pentru orice persoană cu vârsta peste 12 ani se va face pe baza unui abonament valid. La intrarea în spaţiul festivalului – şi după validarea abonamentului – participanţii vor primi câte o brăţară care va fi valabilă pe parcursul ambelor zile de festival. Un abonament îi dă dreptul participantului la o singură brăţară.

Transport Summer Well

Linia de transport Summer Well va pleca în fiecare dintre cele două zile de festival din staţia Muzeul Ţăranului Român (în apropierea Pieţei Victoria), începând cu ora 14:30 şi va funcţiona până în jurul orei 01:00. Plecarea din Buftea se va face din staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey. Preţul unei călătorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic (7 lei dus-întors pentru cei care nu au). Durata unei călătorii este de aproximativ 30 minute.

Doritorii vor putea ajunge la Summer Well şi cu maşinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogoşoaia sau Corbeanca.

În Buftea există spaţii amenajate de parcare. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se găsesc chiar în apropierea Domeniului Ştirbey. Pe lângă acestea, cei care vin cu maşinile vor putea parca pe străzile din apropierea Domeniului.

Citeste recenzia de anul trecut

Prima zi Summer Well: http://bit.ly/13seFDy

A doua zi Summer Well: http://bit.ly/164uvYk

Actualitate

Meshuggah, nume iconic al scenei metal internationale, vine la ARTmania Festival 2022

Meshuggah, nume iconic si „genre defining” al scenei metal internationale, una dintre zece cele mai importante formatii de hard...

W.A.S.P. va susține un concert special la București

W.A.S.P. va susține pe data de 17.05.2022 un concert special la Romexpo, în București. Evenimentul va face parte din...

Legendara trupa Mercyful Fate vine la ARTmania Festival 2022

Mercyful Fate, una dintre cele mai influente trupe ale scenei metal internationale, creatie a iconicului King Diamond, alege ARTmania...

Concert Pet Shop Boys la Bucuresti

Pet Shop Boys canta la Bucuresti pe 4 iulie la Arenele Romane! Biletele se pun in vanzare joi pe...
- Advertisement -spot_imgspot_img

BECOMING LANDSCAPE microRave în parcul Văcărești.Muzica plantelor și alte situații performative, într-o avanpremieră pentru petrecerile viitorului

Coregrafa Andreea David, alături de colectivul TechnoFields, așteaptă publicul în Parcul Natural Văcărești pentru o serie de întâlniri în...

Placebo in concert la Bucuresti in 2022

Renumita trupa britanica Placebo revine la Bucuresti pe 14 iulie 2022 la Romexpo, in aer liber. Dupa showul sold out de...
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X