STRĂLUCIRI VIENEZE CU SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, ÎNTR-UN CONCERT MAGIC LA ATENEUL ROMAN Sub egida “Imperial Christams Gala III” și bucuria reîntâlnirii cu Sărbătoarea valsului de Johann Strauss!

După o îndelungă perioadă de absenţă, cauzată de pandemia de coronavirus, răsunătoarea SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA va reîntregi spiritul magic al Crăciunului, cu un concert de gală la Ateneul Român, pe data de 17 decembrie, începând cu ora 20.00!

Astfel, IMPERIAL CHRISTMAS GALA, egida ajunsă la ediția cu numărul III, reaprinde lumina caldă si primitoare a Sărbătorilor de iarnă, în deplina admirație a publicului, pe acordurile consacrate ale valsurilor vieneze, create de inegalabilul compozitor austriac – Johann Strauss (n. 25 octombrie, 1825 – d. 03 iunie, 1899)-, eveniment care va avea loc în cel mai spectaculos cadru de concert, cel al Ateneului Român.

Dintre cele peste 140 de valsuri, compuse de Johann Strauss, unele și-au câștigat pe deplin celebritatea, printre care: “Dunărea albastră”, “Viață de artist”, “Sânge vienez”, “Vals imperial”, “Povești din pădurea vieneză”, “Vin, cânt şi femei”, „Vocile primăverii”, compozitii pe care le vom asculta live în luna decembrie, pe data de 17, celebrând autentic Sărbătoarea valsului vienez.

De-a pururea splendidul spectacol de muzică clasică devine încă o dată întâmpinarea imperială și luminoasă a Sărbătorilor de Crăciun și An Nou pentru toți melomani!

Cu mai multe detalii despre interpreții și repertoriul concertului SCHOENBRUNNN PALACE ORCHESTRA VIENNA vom reveni în comunicările viitoare German Quality Entertaiment!

Biletele se găsesc online via iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro, https://www.iabilet.ro/bilete-schoenbrunn-palace-orchestra-vienna-78393/, la următoarele categorii de preturi:

  • Categoria 1 – 599 lei;
  • Categoria 2 – 499 lei;
  • Categoria 3 – 399 lei;
  • Categoria 4 – 299 lei;
  • Categoria 5 – 149 lei.
DESPRE SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestră de renume și la nivel internaţional, transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiție îndelungată de lucru alaturi de cântăreți de operetă și dansatori de balet.

Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezenaţiile la Opera din Viena și la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenică și aspectul vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar și lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart sau Joseph Haydn şi Franz Schubert.

Concertele desfășurate de celebra orchestră vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogată istorie muzicală, care s-a transformat în timp într-o renumită locație pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizează turnee și la nivel international, atât în Europa, cât și peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveția, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croația etc.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luând în considerare și cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Halloween Groove in Cappucini Club&Lounge

Sambata, 27 octombrie 2012, de la ora 21:30, Cappuccini Club&Lounge va invita la un party special de HALLOWEEN! Costumati sau nu, suntem siguri ca...

Festivalul Naţional de Teatru, ediţia a 27-a. Teatrul românesc: din FNT – pe marile scene europene

Ne face o deosebită plăcere să salutăm succesul repurtat de trupa Teatrului Maghiar de Stat Cluj, prezent în premieră la Festivalul Internaţional de Teatru...

Topul cărților vandute de Editura Litera, la Gaudeamus 2015

În perioada 18-22 noiembrie, Editura Litera și-a întâmpinat cititorii la standul său din cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură 2015 cu o ofertă editorială...

CRBL lanseaza single-ul si videoclipul “Eu”, feat Isaia

CRBL a iesit la plimbare cu longboard-ul pe faleza din Benicassim si ne prezinta single-ul si videoclipul "Eu", o piesa in colaborare cu tanara...

Peo Alfonsi si Peter Kaszas urca pe scena alaturi de Al Di Meola

Usor, usor ne apropiem de concertul de pe 20 mai de la Sala Palatului si, pe aceasta cale, va transmitem ca celebrul chitarist de...