Stiri: BIOHAZARD pentru prima data in Romania, la B’ESTFEST Summer Camp!

Publicitate

BiohazardBiozahard este cea mai recenta confirmare la B’ESTFEST Summer Camp 2013, legendele hardcore aflandu-se de altfel la primul lor show in Romania.

B’ESTFEST Summer Camp va avea loc  asa cum va  spuneam in vara aceasta, perioada 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park – Bucuresti, Tunari, printre artistii confirmati  pana acum  numarandu-se alaturi de Biozahard , nume precum Texas, Nas,NnekaChase & Status liveEnter ShikariTiamatSoilworkNoisiaJoker si Friction.

Biozahard a luat fiinta in anul 1987, fiind recunoscuta ca una dintre primele trupe ce a introdus in genul hardcore punk elemente metalgroove si influentehip hop“Biohazard”, albumul de debut, a fost lansat in anul 1990, urmat doi ani mai tarziu de “Urban Discipline”, material ce a fost vandut in peste un milion de copii in intreaga lume.

Albumul “State Of The World Address”, din 1994, a inclus piesa “How It Is”, o colaborare cu artistul hip-hop Sen Dog (Cypress Hill). In anul 1995, chitaristul Bobby Hambel a parasit trupa, urmatoarele materiale de studio fiind inregistrate fara participarea acestuia, pana cand, 13 ani mai tarziu, in 2008, membrii Biohazard au revenit la formula initiala – Billy Graziadei, Danny Schuel, Bobby Hambel si Evan Seinfeld – sustinand o serie de concerte indelung asteptate de fanii trupei. “A fost de parca nu am luat pauza niciodata. Chiar din momentul in care ne-am urcat pe scena ne-am simtit ca in vremurile bune, aceasta fiind energia de care aveam nevoie pentru a scrie piese noi” marturisea Billy Graziadei. Imediat dupa reuniune, Biohazard a semnat un contract cu label-ul Nuclear Blast si a intrat in studio alaturi de Toby Wright, celebrul producator care a lucrat de-a lungul timpului cu artisti precum Slayer, Alice In Chains, Fear Factory si Soulfly, pentru a pregati cel de-al noualea album din cariera.

[jwplayer mediaid=”9904″]

Vara aceasta, Biohazard se va afla pentru prima data si in Romania, pe 6 iulie in cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2013, trupa confirmand aparitii si la festivaluri precum Dour (Belgia) sauBrutal Assault (Cehia). B’ESTFEST  se va desfasura in perioada 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

RoEvents va tine la  curent  cu cele  mai noi stiri  din  B’ESTFEST Summer Camp.