Stand-up cu Banciu, Mincu și Maria Popovici în MOJO

Pentru că numerele de stand-up comedy au acaparat ușor ușor lumea divertismentului contemporan, și pentru că mă săturasem să îi văd doar pe YouTube, am hotărât că trebuie să văd live un show de stand-up.

Așteptam de mult să uit de toate grijile și doar să mă amuz pe baza întâmplărilor sau glumelor altora. De mult căutam oportunitatea de a ieși cu prietenii într-un loc care să se muleze cu preferințele întregului grup (tuturor oamenilor le place să râdă din plin).
Stand-up cu Banciu, Mincu și Maria Popovici din MOJO a picat la fix. Am început seara plini de entuziasm și cu mari așteptări. Saâmbătă seara, centru vechi, puțină ploaie, dar cum am intrat în MOJO ne-am lăsat purați de entuziasmul momentului.
Deși tind să cred că spațiul
– a fost puțin cam mic (aparent mulți oameni sunt dispuși să înceapă o seară în centrul vechi cu un număr de stand up)
– și întunecat, nu aveau toți vizibilitate la scenă, iar unii citeau meniul cu lanterna de la telefon) de îndată ce a început spectacolul totul a avut o turnură frumoasă.
Am socializat cu cei din jur să ne așezăm în așa fel încât și cei din spate să vadă. Iar pesonalul a jonglat discret cu băuturile pe la mese în timpul spectacolului fără a distrage atenția.

Atmosfera și spectacol

Muzica din club a fost placută și a avut volumul ideal, astfel încât să poți purta o conversație dar și să fredonezi Liquor Store Blues a lui Bruno Mars. Show-ul a început putin monoton(poate a fost și din cauza primului contact cu un stand-up live)dar m-a acaparat total pe parcurs.
În deschidere a fost Alexandru Banciu- în general pentru relatarile sale amuzante se inspiră din intamplari reale pe care le-a trăit personal sau li s-au întâmplat apropiaților lui. Acesta a reușit să spargă gheața și a mai destins puțin publicul.

În continuare Maria Popovici, câștigatoarea celei de-a doua ediții a concursului IUmor a avut o apariție plină de energie. Am apreciat foarte mult modul în care interacționează cu publicul și improvizează natural în funcție de răspunsurile celor din sală. În ciuda ușurinței de a crea un spectacol amuzant, acesta reușeste să își asume penibilul pe care îl înfruntă orice femeie în viața de zi cu zi, din dorința de a se ridica la așteptările societății.

Alexandru Minculescu (Mincu) a încheiat seara într-un mod specific. Fiind extrem de degajat mi-a creat impresia că toți din sală suntem un grup de amici, iar el-unul dintre noi ne relatează anumite situații cotidiene extrem de amuzante.A eliminat bariera creată de scenă prin situațiile umoristice cu tentă satirică, dar extrem de adevarate, empatizând în acest fel cu fiecare dintre noi.
La final am părăsit locația cu un vibe plăcut și cu dorința de mai participa la astfel de evenimente. Până la urmă orice show de stand-up este bazat pe ironie și analizarea evenimentelor jenante, fericite sau chiar tragice care se petrec în jurul nostru, doar că privite într-un mod mai degajat. Pentru că viața oricât este ea de grea sau apăsătoare nu trebuie mereu luată în serios. E perfect normal să ne amuzăm de comicul unei situații și să trecem mai departe.
Comicul roiește constant în jurul nostru, dar dacă vreți să observați mai în amănut (de preferat într-o seară, și cu ceva de baut lângă) găsiti aici următoarele spectacole, atât de stand-up cât și multe alte evenimente marca RoEvents

Actualitate

Line-up Hellfest 2020

Hellfest a anunțat line-up-ul pentru anul 2020. Ca în fiecare an peste...

Concert Carla’s Dreams la Hard Rock Cafe pe 19 Martie

Te asteptam pe 19 martie, de la 21:30, la Hard Rock Cafe la un show cu Carla’s Dreams. Ii...

Noi confirmări și premiere în line-up-ul ARTmania Festival 2020: • Fish, Port Noir și Testament fac parte din cel de-al doilea val de artiști...

– Fish, Port Noir și Testament continuă seria confirmărilor la cea de-a 15-a ediție ARTmania Festival, care va avea...

W.A.S:P. revine în România pentru un concert special

"1984 to Headless" este un turneu în care Blackie și compania vor cânta exclusiv și împreuna hituri  W.A.S.P. de...
- Advertisement -

Obscura si God Dethroned la Bucuresti: Program si reguli de acces

 Obscura revin la Bucuresti pe 21 februarie in Club Quantic din Bucuresti. In deschidere vor canta God Dethroned, Fractal...

Concert byron la Hard Rock Cafe pe 18 Martie

Te invitam la Hard Rock Cafe, miercuri, 18 martie, incepand cu ora 21:30, la un concert cu trupa byron! Formată în...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X