Stand-up cu Banciu, Mincu și Maria Popovici în MOJO

Pentru că numerele de stand-up comedy au acaparat ușor ușor lumea divertismentului contemporan, și pentru că mă săturasem să îi văd doar pe YouTube, am hotărât că trebuie să văd live un show de stand-up.

Așteptam de mult să uit de toate grijile și doar să mă amuz pe baza întâmplărilor sau glumelor altora. De mult căutam oportunitatea de a ieși cu prietenii într-un loc care să se muleze cu preferințele întregului grup (tuturor oamenilor le place să râdă din plin).
Stand-up cu Banciu, Mincu și Maria Popovici din MOJO a picat la fix. Am început seara plini de entuziasm și cu mari așteptări. Saâmbătă seara, centru vechi, puțină ploaie, dar cum am intrat în MOJO ne-am lăsat purați de entuziasmul momentului.
Deși tind să cred că spațiul
– a fost puțin cam mic (aparent mulți oameni sunt dispuși să înceapă o seară în centrul vechi cu un număr de stand up)
– și întunecat, nu aveau toți vizibilitate la scenă, iar unii citeau meniul cu lanterna de la telefon) de îndată ce a început spectacolul totul a avut o turnură frumoasă.
Am socializat cu cei din jur să ne așezăm în așa fel încât și cei din spate să vadă. Iar pesonalul a jonglat discret cu băuturile pe la mese în timpul spectacolului fără a distrage atenția.

Atmosfera și spectacol

Muzica din club a fost placută și a avut volumul ideal, astfel încât să poți purta o conversație dar și să fredonezi Liquor Store Blues a lui Bruno Mars. Show-ul a început putin monoton(poate a fost și din cauza primului contact cu un stand-up live)dar m-a acaparat total pe parcurs.
În deschidere a fost Alexandru Banciu- în general pentru relatarile sale amuzante se inspiră din intamplari reale pe care le-a trăit personal sau li s-au întâmplat apropiaților lui. Acesta a reușit să spargă gheața și a mai destins puțin publicul.

În continuare Maria Popovici, câștigatoarea celei de-a doua ediții a concursului IUmor a avut o apariție plină de energie. Am apreciat foarte mult modul în care interacționează cu publicul și improvizează natural în funcție de răspunsurile celor din sală. În ciuda ușurinței de a crea un spectacol amuzant, acesta reușeste să își asume penibilul pe care îl înfruntă orice femeie în viața de zi cu zi, din dorința de a se ridica la așteptările societății.

Alexandru Minculescu (Mincu) a încheiat seara într-un mod specific. Fiind extrem de degajat mi-a creat impresia că toți din sală suntem un grup de amici, iar el-unul dintre noi ne relatează anumite situații cotidiene extrem de amuzante.A eliminat bariera creată de scenă prin situațiile umoristice cu tentă satirică, dar extrem de adevarate, empatizând în acest fel cu fiecare dintre noi.
La final am părăsit locația cu un vibe plăcut și cu dorința de mai participa la astfel de evenimente. Până la urmă orice show de stand-up este bazat pe ironie și analizarea evenimentelor jenante, fericite sau chiar tragice care se petrec în jurul nostru, doar că privite într-un mod mai degajat. Pentru că viața oricât este ea de grea sau apăsătoare nu trebuie mereu luată în serios. E perfect normal să ne amuzăm de comicul unei situații și să trecem mai departe.
Comicul roiește constant în jurul nostru, dar dacă vreți să observați mai în amănut (de preferat într-o seară, și cu ceva de baut lângă) găsiti aici următoarele spectacole, atât de stand-up cât și multe alte evenimente marca RoEvents

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X