Spotlights [US] & Sky Swallows Challenger [RO] LIVE in Timisoara

Joi, 3 mai 2018, de la ora 21.00, Club Manufactura Timisoara va invita la o seara de rock cu trupa Spotlights din USA, si Sky Swallows Challenger din RO in deschidere.

Spotlights este proiectul muzical format in Brooklyn de catre cuplul Mario si Sarah Quintero. Muzica duo-ului newyorkez invoca un sunet elevat, deopotriva agresiv si dreamy. Pe un fundal de sludge rock sunt asternute straturi de shoegaze incandescent.

Albumul lor de debut “Tidals” produs de Crowkill Records si lansat in primavara anului 2016 vine in continuarea EP-ului “Demonstration”, un material dream-pop, invaluit in synth. “Tidals” este totusi un album cu melodii mult mai intense si memorabile care amintesc de trupe precum Failure, My Bloody Valentine, Godflesh sau The Smashing Pumpkins.

 

In vara anului 2016, Deftones ii aleg in mod special pe Spotlights sa cante timp de trei saptamani in deschiderea turneului lor din America, ocazie cu care impart scena cu Refused, formatie notorie al genului post-hardcore din anii ’90. In septembrie Spotlights continua cu un al doilea turneu alaturi de “If These Trees Could Talk”.

In luna decembrie lanseaza in mod independent “Spider”, un EP de “maruntisuri” care contine 3 melodii printre care coverul “She Spider” al formatiei daneze MEW. EP-ul mai include si un remix al piesei Joseph (piesa de final al albumului Tidals) produs de Aaron Harris (Isis/Psalms).

Noul album, “SEISMIC” a fost produs de Ipeca Recordings si lansat pe 6 Octombrie 2017, alimentand un turneu masiv de 12 saptamani in America de Nord alaturi de veteranii de la (the) Melvins.

In deschiderea Spotlights vor canta romanii Sky Swallows Challenger, un grup de muzicieni care si-au propus sa schimbe lumea prin stilul muzical pe care il abordeaza, un Atmospheric Alternative Rock.

 

Intrare: 15 lei

Rezervari: 0722 892 356

Facebook event: https://www.facebook.com/events/200495073883929/

Actualitate

Dirty Shirt featuring Caliu – Latcho Drom (Live Session, Casa Radio) – Video​

Maramureșenii de la DIRTY SHIRT au lansat un video, înregistrat live la Casa Radio din Cluj-Napoca, pentru piesa „Latcho Drom”, alături de...

Noi informatii cu privire la amanarea concertului Riverside / SoundArt Festival 2020

Dupa impunerea noilor restrictii legate de adunarile publice din 11.03.2020, organizatorii celor doua evenimente amanate, concertul Riverside si SoundArt...

Concertul tribut QUEEN de la Hard Rock Cafe este reprogramat pentru data de 18 septembrie

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este...

Luna Amară a lansat videoclipul „Tacerea”

Luna Amară a lansat videoclipul melodiei „Tacerea”, acesta putand fi urmarit mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=CuCCrXEN3LI   „„Tăcerea” este despre paradoxurile societății în care...
- Advertisement -

Fiica si nepotica ei nu au putut. Cine ii implineste visul Mioarei Velicu? sau Cine este copilul de suflet al Mioarei Velicu?

Fiecare vis implinit face din lumea asta o lume mai buna, mai frumoasa. Sunt visuri la care renuntam si...

Dragos Moldovan lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”

Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019, lanseaza alaturi de trupa sa, Pandora, melodia „Asa cum sunt”, al treilea single...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X