Spectacol video si concert Parov Stelar, la iMapp Bucharest 2015

Austriecii de la Parov Stelar revin in Romania pentru inca un concert de zile mari, in cadrul evenimentului iMapp Buchrest 2015, aflat la a doua editie.

Echipe de artişti video din Mexic, Belgia, Germania, Rusia, Franţa şi România vor realiza şase show-uri pe faţada Palatului Parlamentului din Bucureşti, iar trupa Parov Stelar va susţine un concert la cea de-a doua ediţie a evenimentului iMapp Bucharest, care va avea loc pe 19 septembrie.

Pământ, apă, aer şi foc sunt elementele care compun conceptul creativ al concursului iMapp Bucharest de anul acesta, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Această secţiune a evenimentului s-a adresat comunităţii internaţionale de artişti video, inclusiv celor din România. Dintre echipele din întreaga lume care au trimis propuneri, 37 de proiecte au îndeplinit toate criteriile de selecţie, iar şase au fost desemnate câştigătoare.

AVA (Mexic), Dirty Monitor (Belgia), Urbanscreen (Germania), RadugaDesign (Rusia), Light Event Consulting (Franţa) şi Mindscape (România) vor realiza show-uri de câte 4 minute şi 30 de secunde.

Evenimentul va debuta cu un concert susţinut de grupul austriac electro swing Parov Stelar, care şi-a anunţat deja prezenţa la Bucureşti pe reţelele de socializare, iar în deschiderea acestuia va urca pe scenă Şuie Paparude.

De asemenea, o trupă de dansatori va prezenta o coregrafie luminoasă, interactivă, cu ajutorul unor costume inedite dotate cu becuri cu neon.

În aceeaşi seară, cele mai spectaculoase fotografii selectate în cadrul concursului stillMapp Bucharest 2015 vor fi proiectate pe faţada Palatului Parlamentului.

Înscrierile pentru stillMapp Bucharest 2015, care se adresează oricărei persoane cu cetăţenie română, se pot face până la data de 24 august, acesta fiind un concurs de fotografie deschis publicului larg, cu scopul de a încuraja comunitatea de a participa în mod activ la viaţa culturală a Capitalei.

iMapp Bucharest reprezintă unul dintre cele mai mari spectacole de video-mapping din lume, potrivit organizatorilor, Primăria Municipiului Bucureşti, prin CreART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie.

Actualitate

Paula Hriscu lanseaza primul album printr-un concert alaturi cele mai mari nume ale folclorului romanesc!

Talentul imens al artistei se materializeaza acum in albumul "Nu-i bai ca-s micuta", album ce va fi lansat  pe...

Warm-Up Party SoundArt Festival cu Roman Lomtadze Drum Empire / Cruise Control

SoundArt si Quantic va invita la o seara speciala cu Roman Lomtadze Drum Empire si Cruise Control pe 22...

Concert Hara la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Noua piesa HARA. Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima. Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....

Concert Cargo la Hard Rock Cafe pe 16 Ianuarie

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 ianuarie, incepand cu ora 21:30, la un concert...
- Advertisement -

Concert Compact la Hard Rock Cafe pe 18 Ianuarie

Pe 18 ianuarie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de...

Hara lanseaza o piesa noua la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima . Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X