Spectacol video si concert Parov Stelar, la iMapp Bucharest 2015

Austriecii de la Parov Stelar revin in Romania pentru inca un concert de zile mari, in cadrul evenimentului iMapp Buchrest 2015, aflat la a doua editie.

Echipe de artişti video din Mexic, Belgia, Germania, Rusia, Franţa şi România vor realiza şase show-uri pe faţada Palatului Parlamentului din Bucureşti, iar trupa Parov Stelar va susţine un concert la cea de-a doua ediţie a evenimentului iMapp Bucharest, care va avea loc pe 19 septembrie.

Pământ, apă, aer şi foc sunt elementele care compun conceptul creativ al concursului iMapp Bucharest de anul acesta, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Această secţiune a evenimentului s-a adresat comunităţii internaţionale de artişti video, inclusiv celor din România. Dintre echipele din întreaga lume care au trimis propuneri, 37 de proiecte au îndeplinit toate criteriile de selecţie, iar şase au fost desemnate câştigătoare.

AVA (Mexic), Dirty Monitor (Belgia), Urbanscreen (Germania), RadugaDesign (Rusia), Light Event Consulting (Franţa) şi Mindscape (România) vor realiza show-uri de câte 4 minute şi 30 de secunde.

Evenimentul va debuta cu un concert susţinut de grupul austriac electro swing Parov Stelar, care şi-a anunţat deja prezenţa la Bucureşti pe reţelele de socializare, iar în deschiderea acestuia va urca pe scenă Şuie Paparude.

De asemenea, o trupă de dansatori va prezenta o coregrafie luminoasă, interactivă, cu ajutorul unor costume inedite dotate cu becuri cu neon.

În aceeaşi seară, cele mai spectaculoase fotografii selectate în cadrul concursului stillMapp Bucharest 2015 vor fi proiectate pe faţada Palatului Parlamentului.

Înscrierile pentru stillMapp Bucharest 2015, care se adresează oricărei persoane cu cetăţenie română, se pot face până la data de 24 august, acesta fiind un concurs de fotografie deschis publicului larg, cu scopul de a încuraja comunitatea de a participa în mod activ la viaţa culturală a Capitalei.

iMapp Bucharest reprezintă unul dintre cele mai mari spectacole de video-mapping din lume, potrivit organizatorilor, Primăria Municipiului Bucureşti, prin CreART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie.

Actualitate

Rock 100% Românesc: Trooper, Phoenix, Mustang, Green Shepherd, rock, masti si licurici

Pandemia de coronavirus, ne-a cam lasat fara evenimente culturale. Concertele sunt rare, cu lume putina, masti pe fata si...

Program concert Rock 100% Romanesc

În data de 11 septembrie 2020, Phoenix, Trooper, Mustang și Green Shepherd vor concerta pe scena teatrului de vară...

DansActorul ca fenomen al teatrului actual – LIVE Gala Hop

Gala Tânărului Actor HOP 2020, ediția a 23-a 3 - 6 septembrie 2020 / live streaming pe www.galahop.ro Teatrul Naţional „I....

RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, o antologie a rockului din Banatul Montan

Proiectul RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, un titlu sugestiv cu trimitere la vechiile traditii industriale ale...
- Advertisement -

Gala Tânărului Actor HOP 2020 – Live – 4 septembrie 2020

4 septembrie 2020 ora 21.00 - Concurs secţiunea Individual Teodora Daiana Păcurar Georgiana Vișan Răzvan Omotă Cristina Tudor Dragos Ioniță Concurs secţiunea grup „Unu pe doi”, cu...

Dirty Shirt aniversează 25 de ani printr-un concert special!

Chiar dacă pandemia de Covid 19 a făcut ca evenimentele rock să fie o raritate în această perioadă, maramureșenii...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X