SPARGATORUL DE NUCI – BALET PE GHEATA, DIN NOU LA BUCURESTI

Ansamblul de Balet pe Gheata din Sankt Petersburg, cel care  a revolutionat lumea spectacolelor, readuce magia dansului fulgilor de nea pe scena Salii Palatului!

German Quality Entertainemnt face o surpriza tuturor celor care apreciaza baletul pe gheata si tuturor celor care ne-au solicitat readucerea pe scena a spectacolului Spargatorul de nuci, in interpretarea inconfundabila a celebrului Ansamblu de Balet pe Gheata din Sankt Petersburg.

Evenimentul va avea loc in 2016, pe 17 ianuarie, la Sala Palatului de la ora 19.00. Accesul va fi permis de la ora 18.00.

Sarbatorile vor fi trecut, dar atmosfera magica va fi intretinuta de gratia patinatorilor rusi, care promit un show cu mult mai spectaculos si cu mult mai multe costume stralucitoare.

Va asteptam sa calatoriti in povestea minunata a Spargatorului de Nuci, poveste desfasurata pe acordurile muzicii compuse de Piotr Ilici Ceaikovski.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

Catgoria I – 350 RON
Categoria II- 300  RON
Categoria III – 200  RON
Categoria IV – 150 RON
Categoria V- 100  RON

Acestea pot fi achizitionate de pe:

  1. bilet.ro
  2. bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;
  3. eventim.ro;
  4. myticket.ro si magazinele Diverta;
  5. salapalatului.ro sau la casa de bilete a Salii Palatului.

DESPRE ANSAMBLUL DE BALET PE GHEATA DIN SAINT PETERSBURG

Majoritatea patinatorilor actuali provin din perechile de patinatori ce au castigat concursuri nationale si internationale. Multi dintre acestia provin de la faimoase școli de patinaj artistic din Rusia, cum ar fi Jubilejni unde a fost descoperit si campionul  Mondial si Olimpic Evgeny Plushenko. In decursul timpului, corpul de balet a fost completat si de alte figuri proeminente ale lumii patinajului artistic, perechea Ludmila Beloussova şi Oleg Protopopov – ce au în palmares titluri europene, mondiale şi olimpice, Alexei Ulanov, campion olimpic, mondial si european sau Ludmila Smirnova – laureata la numeroase campionate olimpice, mondiale si europene. Acestia sunt doar cativa dintre cei care, de-a lungul anilor, au dat stralucire spectacolelor Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg. In prezent, nu mai puţin de 20 de balerini din cadrul ansamblului detin titlul de Maestru Al Sporturilor în Rusia pentru victoriile reputate in competitii nationale si internationale de patinaj artistic.

Infiintat in 1967, combinand pentru prima data in lume baletul clasic cu patinajul artistic, derulat pe un patinoar instalat pe scena unui teatru, ansamblul din Leningrad (actualmente St. Petersburg) a revolutionat lumea spectacolelor.  Un astfel de eveniment veti putea vedea si trai live chiar in Bucuresti, in ziua de Mos Niculae.

Incepand din anul 1995, Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg aduce în fata publicului din lumea întreaga fascinantele spectacole clasice de balet transpuse pe gheaţă. „Frumoasa din padurea adormita”, „Lacul  lebedelor” si „Spargatorul de nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski precum şi „Cenusareasa” de Serghei Prokofiev sunt titlurile cu care Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg a sustinut peste 7.000 de reprezentatii.

poster_NutcrackerOnIce2016