SPACE NEEDLE – Lansare album

Publicitate

În 21 noiembre se întâmplă ceva foarte special pentru noi şi anume lansarea primului album Space Needle. De la ora 21 vă aşteptăm în club Fabrica, pe strada 11 iunie, să ne cunoaştem mai bine. Alături de noi, pe scenă, pentru a pregăti momentul, vor urca şi alţi prieteni, surpriză.

Dacă v-am făcut cât de cât curioşi, vă aştepăm şi vinerea aceasta, în 14 noiembrie, în J’ai Bistrot, pe Calea Griviţei numărul 55, de la ora 20, pentru o audiţie, în premieră, a albumului. Vom asculta împreună muzica, vom bea un pahar cu vin din partea Cramei Rotenberg şi vom fi deschişi la poveşti frumoase. Seara va continua cu muzică bună, muzică ce ne-a inspirat de-a lungul vremii şi continuă să o facă.

Albumul a fost înregistrat la StratRec Studios, București de către Sultan Nasser, a fost mixat de către Nicolae Aramă, masterizat de către Adam Whittaker și va apărea sub egida Fiver House Records.

http://facebook.com/spaceneedleofficial
http://www.youtube.com/user/spaceneedlemusic1
http://soundcloud.com/spaceneedlemusic

1. Cine suntem?

SPACE NEEDLE este o trupă de grunge din București, România.
Povestea trupei poate fi considerată una clasică, prin simplitatea ei. Totul a pornit de la Alex Purje, cu o chitară acustică, o voce și multe povești ce așteptau să fie cântate. Trupa a prins contur în momentul în care au apărut în peisaj Nicolae Aramă (chitară), Călina-Maria Curticăpean (bas) și Ati de Chile (tobe), care împărtășeau aceeași pasiune pentru muzică, în special pentru grunge.

http://facebook.com/spaceneedleofficial
http://www.youtube.com/user/spaceneedlemusic1
http://soundcloud.com/spaceneedlemusic

2. Scopul

Scopul principal al trupei Space Needle este de a face cunoscut tuturor că scena grunge este încă activă la nivel mondial, continuând moștenirea lăsată de pionierii genului, aducând, totuși, o notă personală sound-ului inconfundabil al anilor ’90.

Deși membrii trupei sunt activi pe scena muzicală de mulți ani, Space Needle este încă la început de drum.

3. Primul single

Primul single „Lighten your hearts” a fost inspirat de producția americană „Hatfields & McCoys” în regia lui Kevin Reynolds, avându-i în rolurile principale pe Kevin Costner și Bill Paxton. Piesa este soundtrack pentru „Making of the movie for the Cast&Crew”

Space NeedleLighten your Hearts
https://soundcloud.com/spaceneedlemusic/lighten-your-hearts-space
IMDB LINK: http://www.imdb.com/title/tt1985443/?ref_=fn_al_tt_1

4. Videoclipuri

Primul clip semnat Space Needle, pentru piesa „What do you mean”, a fost lansat în iarna anului 2013.

Space NeedleWhat do you mean

[ot-video][/ot-video]

Al doilea videoclip oficial al trupei, pentru piesa ”White cow” a fost lansat în luna mai a acestui an. Piesa „White cow” apare pe coloana sonoră a producției americane „Fright Night 2: New Blood”, o comedie cu vampiri, în regia lui Eduardo Rodriguez. Videoclipul urmărește povestea personajului principal, profesoara Gerry Dandridge, întruchiparea, în prezent, a Contesei Elisabeta Báthory, jucată de actrița Jamie Murray.

Space NeedleWhite cow

[ot-video][/ot-video]

IMDB LINK: http://www.imdb.com/title/tt2486630/?ref_=fn_al_tt_1

10805427_10201583248223366_777973067_n