SOUNDTRACK OF LOVE – Concert de muzică de film cu MH Orchestra, tenorul Ştefan von Korch şi dansatorii TangoPasion pe 5 martie la Sala Dalles

În luna dedicată femeii, martie, MH Orchestra împreună cu tenorul Ştefan von Korch şi dansatorii TangoPasion, invită publicul la un spectacol de neuitat, parte a seriei “Musical Extravaganza.

Evenimentul, SOUNDTRACK OF LOVE, este centrat în jurul unor pasaje muzicale din coloane sonore iconice, dar aduce în prim plan şi secvenţe celebre de muzică clasică, într-o frumoasă îmbinare de interpretări instrumentale, dansuri spectaculoase şi momente vocale solistice. Spectacolul va avea loc pe 5 Martie, la Sala Dalles, de la ora 19.00.

SOUNDTRACK OF LOVE sărbătorește iubirea și romantismul prin muzica ce a devenit etalon pentru aceste sentimente în întreaga lume. Printre piesele ce vor răsuna în această seară magică se numără “Parla più piano” care a cucerit milioane de inimi în filmul “Nașul,” melodia senzuală “Por Una Cabeza,” şi sentimentala “Che vuole questa musica stasera,”  din filmul “Parfum de femeie,” dar și “That’s Amore” din repertoriul lui Dean Martin, un cântec ce evocă dragostea în cea mai pură formă a ei.

Orchestra de salon MH Orchestra, singura orchestră de salon din România, împreună cu tenorul Ștefan von Korch şi dansatorii TangoPasion promit o seară în care muzica va vorbi despre iubire în toate formele și expresiile sale.

O oportunitate specială este oferită pasionaţilor care îşi doresc şi o întâlnire  faţă în faţă cu artiştii pe care îi admiră. Aceştia au la dispoziţie un număr limitat de bilete VIP ce includ participarea la o sesiune de autografe şi un print suvenir cadou.

Biletele pentru concertul SOUNDTRACK OF LOVE se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și internațional prin www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Concertul SOUNDTRACK OF LOVE face parte din seria Musical Extravaganza, ce oferă experienţe revigorante şi inedite iubitorilor de muzică cultă.  Concertele deja confirmate ca parte a seriei sunt:

SOUDTRACK OF LOVE – Muzică de film cu MH Orchestra, tenorul Ştefan von Korch şi dansatorii Tango Passion pe 5 martie la Sala Dalles

O SOLE MIO – Concert extraordinar de arii, canzonette şi zarzuele cu tenorul ŞTEFAN von KORCH şi baritonul ADRIAN MĂRCAN pe 29 martie la Sala Dalles

 

AH, MES AMIS! – Concert de arii celebre cu tenorul ŞTEFAN von KORCH şi baritonul LUCIAN PETREAN pe 19 aprilie la Sala Dalles

### Despre Protagonişti:

**Ştefan von Korch (Tenor)**

Cu o carieră în ascensiune, pe plan intern şi internaţională, Stefan von Korch este aclamat pentru acutele remarcabile, ce îi permit inclusiv abordarea rolului Arturo Talbot, din opera “I Puritani” de Vicenzo Bellini, cea mai înaltă partitură scrisă pentru voce masculină.

La  nivel naţional, tenorul Ştefan von Korch a performat recent la Opera din Iaşi, în spumosul rol Camille de Jolidon, din Văduva veselă 2.0 regizată de Andrei Șerban, rol în care a fost aplaudat şi în capitală, în cadrul Bucharest Opera Festival 2023. Iar pe 14 februarie 2024 va da viaţă personajului Camille de Rosillon în montarea “Văduvei vesele” puse în scenă de Opera Română din Timişoara.

În decursul anului 2023 tenorul a făcut să vibreze inimile spectatorilor cu interpretări magistrale ale partiturii specifice vocii sale din Carmina Burana, pentru care este considerat un etalon şi a fost singurul solist român într-un turneu de 27 de oraşe în China. Alte repere din cariera sa includ roluri de marcă în opere şi operete prezentate pe cele mai mari scene din România: “Bărbierul din Sevilla”, “Elixirul dragostei” şi “Falstaff” (Opera Naţională Bucureşti), “Rigoletto,” “Văduva veselă” şi “Văduva veselă 2.0” (Opera Naţională din Iaşi), “I Puritani” (premieră naţională) “Rigoletto” şi “Bărbierul din Sevilla” (Opera Română Cluj-Napoca) şi altele.

** MH Orchestra**  (www.mh-orchestra.com)

MH Orchestra este unica din România ce cultivă şi popularizează tradiţia germană a orchestrei de salon, şi vine în întâmpinarea melomanilor cu un repertoriu variat şi atractiv şi cu ochestraţii inovatoare. Aranjamentele orchestrale sunt concepute cu respectarea etalonulului muzicii de salon practicat între 1880 şi 1950 şi transpun în acorduri fin nobleţea, eleganţa şi efervescenţa romantică a periodei.

** TangoPasion**

Şcoala şi comunitatea TangoPasion este fondată de Dragoş Samoil, profesor de dans, performer şi coregraf, promotor al dansului şi  ,       (cel mai mare eveniment de dans urban din Romania).

Cu o istorie de +11 ani şi +1000 de elevi instruiţi Tangopasion este un spatiu de socializare si dezvoltare personala prin dans cu peste 100 de elevi activi.

### Despre MUSICAL EXTRAVAGANZA

Concertul SOUNDTRACK OF LOVE face parte din seria de evenimente MUSICAL EXTRAVAGANZA by Allegro Productions & Agency. Concertele au menirea de a oferi publicului bucuria întâlnirii cu nume reprezentative ale scenei lirice, într-un cadru mai restrâns, ce oferă o perspectivă diferită asupra actului artistic faţă de cea de pe impozanta scenă a operei. Spectatorii sunt invitaţi să îşi admire soliştii preferaţi într-o atmosferă selectă, completată de un acompaniament de cameră, ce pune în valoare interpreţii într-o lumină caldă şi personală.

Această serie de evenimente reprezintă o oportunitate unică pentru iubitorii de muzică să se bucure de interpretări ale unor lucrări clasice, într-un mediu care îmbină rafinamentul artistic cu proximitatea cu publicul, sau de lucrări moderne în interpretare clasică. Astfel, spectatorii vor putea experimenta vibrațiile și emoțiile muzicii clasice într-un mod personal și profund. Fiecare concert din seria “Musical Extravaganza” va fi susținut de artiști de prestigiu, pentru o experiență afectivă şi auditivă de excepție.

Evenimentele sunt găzduite la Sala Dalles, alegere deloc întâmplătoare. Protagoniştii Musical Extrvaganza invită publicul într-un spaţiu cu tradiţie şi istorie în peisajul cultural şi urcă pe scena pe care, de-a lungul vremii, au concertat mari muzicieni precum George Enescu (26 concerte), Dinu Lipatti, Mihai Jora, Ionel Perlea, Ion Voicu sau Virginia Zeani.

Pentru a fi la curent cu evenimentele următoare din seria Musical Extravaganza vă invităm pe pagina Allegro Productions & Agency.

Social

9,341FansLike
10FollowersFollow
109FollowersFollow
92SubscribersSubscribe

Publicitate

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.

ULTIMELE ȘTIRI

Devil’s Due (2014)

  Lansare: ianuarie 2014 Cu: Allison Miller, Zach Gilford, Steffie Grote Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Scenariu: Lindsay Devlin Producator: Davis Entertainment, Twentieth Century Fox Film Corporation Durata: 89 min.     Despre...

Dovedește-mi că ești mama!

Din 20 mai, Transilvania Film aduce pe ecranele cinematografelor din România thrillerul psihologic austriac "Noapte bună, mami!"/ Goodnight Mommy, premiat la Festivalul de Film...

Mortdecai – succes de box office in Romania!

Succes răsunător de box office pentru Mortdecai în România: peste 30,000 de spectatori în weekendul premierei Johnny Depp a reușit încă odată! Mortdecai a încasat în...

Incepe Festivalul “Namaste India“, 12 – 14 octombrie 2012, la Muzeul Satului din Bucureşti-

Festivalul „Namaste India“, ediţia a IV-a 12 – 14 octombrie 2012, la Muzeul Satului din Bucureşti- Centrul Cultural „Rabindranath Tagore“ şi Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie...

Albumul I M E N S al trupei E.M.I.L. este disponibil pentru precomandă

I M E N S, cel de-al patrulea album E.M.I.L., este distribuit de Universal Music Romania și va fi lansat în data de 6...