SoundArt prezinta Stoned Jesus, Vovk si PurpleCaravan in Quantic

SoundArt ne rasfata de cel putin 2 ori pe an cu stonner de calitate, si daca in mai am avut un festival ce s-a intins pe durata a 3 zile, la sfarsitul lui septembrie i-a readus in Romania pe ucrainienii de la Stoned Jesus.

Locatia a fost clubul Quantic, concertul a fost indoor desi era  inca foarte cald afara, lume multa a fost, agitatie, veselie, ce mai, o seara perfecta.

In deschidere, au urcat pe scena, craiovenii de la PurpleCaravan, pe care i-am putut vedea si la festivelul din mai, cu o combinatie de stoner si heavy interesant, si ucrainienii de la Vovk, cei care au insotit Stoned Jesus in acest turneu.

Vovk au impresionat prin energie si stil. Legatura stransa dintre membrii trupei, creatiile, ritmul alert au agitat bine spiritele si ne-au facut incalzirea pentru baietii de la Stoned Jesus.

Un gen de stoner rapid, progresiv si post hardcore , care combinate, genereaza stilul trupei ucrainene Vovk. Trupa are un album de debut cu un numar de sase piese, in care se afla un stil captivant si fara indoiala original. Muzicalitate, o atmosfera destul de dark, o trupa in care nota personala a fiecaruia a deteminat o compozitie spectaculoasa si la care acordurile de  bas se afla la inaltime. O voce interesanta, clara, su tonalitati care exprima foarte bine starea de spirit al fiecarei piese.

O trupa experimentala, un mix de genuri si o pezenta scenica deosebita.

O multime agitata, o sala aproape plina i-a intampinat pe baietii de la Stoned Jesus, ucrainienii care au poposit iarasi  pe la noi.  Ne-au facut sa cantam cu ei, stiam sau nu versurile pieselor, am urmarit un solo de chitara, de bas, am avut si bis, am avut o buna comunicare cu publicul, iar ei s-au simtit ca acasa dupa cum ne-au si spus.

Ucrainienii de la Stoned Jesus sunt renumiti pentru regalul de doom metal traditional, stoner rock si psychedelic pe care il prezinta cu succes fanilor la fiecare show.

Am avut un concert frumos, cu un sunet impecabil, intr-o locatie perfecta pentru astfel de evenimente.

Am avut parte de o seara cu prietenii, cu muzica buna, un sfarsit perfect de saptamana.

Actualitate

Paula Hriscu lanseaza primul album printr-un concert alaturi cele mai mari nume ale folclorului romanesc!

Talentul imens al artistei se materializeaza acum in albumul "Nu-i bai ca-s micuta", album ce va fi lansat  pe...

Warm-Up Party SoundArt Festival cu Roman Lomtadze Drum Empire / Cruise Control

SoundArt si Quantic va invita la o seara speciala cu Roman Lomtadze Drum Empire si Cruise Control pe 22...

Concert Hara la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Noua piesa HARA. Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima. Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....

Concert Cargo la Hard Rock Cafe pe 16 Ianuarie

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 ianuarie, incepand cu ora 21:30, la un concert...
- Advertisement -

Concert Compact la Hard Rock Cafe pe 18 Ianuarie

Pe 18 ianuarie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la un concert extraordinar COMPACT, la fel de...

Hara lanseaza o piesa noua la Hard Rock Cafe pe 15 Ianuarie

Cu "sufletul pe tava", cu cartile pe fata. Sinceritate masculina maxima . Autoironie. Confesiune si regret. Emotie autentica. Speranta....
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X