• Stiri

SoundArt prezinta Stoned Jesus, Vovk si PurpleCaravan in Quantic

SoundArt ne rasfata de cel putin 2 ori pe an cu stonner de calitate, si daca in mai am avut un festival ce s-a intins pe durata a 3 zile, la sfarsitul lui septembrie i-a readus in Romania pe ucrainienii de la Stoned Jesus.

Locatia a fost clubul Quantic, concertul a fost indoor desi era  inca foarte cald afara, lume multa a fost, agitatie, veselie, ce mai, o seara perfecta.

In deschidere, au urcat pe scena, craiovenii de la PurpleCaravan, pe care i-am putut vedea si la festivelul din mai, cu o combinatie de stoner si heavy interesant, si ucrainienii de la Vovk, cei care au insotit Stoned Jesus in acest turneu.

Vovk au impresionat prin energie si stil. Legatura stransa dintre membrii trupei, creatiile, ritmul alert au agitat bine spiritele si ne-au facut incalzirea pentru baietii de la Stoned Jesus.

Un gen de stoner rapid, progresiv si post hardcore , care combinate, genereaza stilul trupei ucrainene Vovk. Trupa are un album de debut cu un numar de sase piese, in care se afla un stil captivant si fara indoiala original. Muzicalitate, o atmosfera destul de dark, o trupa in care nota personala a fiecaruia a deteminat o compozitie spectaculoasa si la care acordurile de  bas se afla la inaltime. O voce interesanta, clara, su tonalitati care exprima foarte bine starea de spirit al fiecarei piese.

O trupa experimentala, un mix de genuri si o pezenta scenica deosebita.

O multime agitata, o sala aproape plina i-a intampinat pe baietii de la Stoned Jesus, ucrainienii care au poposit iarasi  pe la noi.  Ne-au facut sa cantam cu ei, stiam sau nu versurile pieselor, am urmarit un solo de chitara, de bas, am avut si bis, am avut o buna comunicare cu publicul, iar ei s-au simtit ca acasa dupa cum ne-au si spus.

Ucrainienii de la Stoned Jesus sunt renumiti pentru regalul de doom metal traditional, stoner rock si psychedelic pe care il prezinta cu succes fanilor la fiecare show.

Am avut un concert frumos, cu un sunet impecabil, intr-o locatie perfecta pentru astfel de evenimente.

Am avut parte de o seara cu prietenii, cu muzica buna, un sfarsit perfect de saptamana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actualitate

Outbreak vine la Ice, Ice Metal! 07.12.2019 @ Quantic, București

Ice, ice baby... pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui...

“Am fost făcut să rezist. Să nu se clintească nimic din mine” 153 DE SECUNDE – Manifestul milenialilor, pe scena Centrului Național...

“153 de secunde” – teatru contemporan ce documentează momentul Colectiv –,  prezentat în turneu național în parteneriat cu teatre,...

Galerie foto: Amenra, E-L-R si YLVA in Quantic

Va invitam sa vizionati o galerie foto a concertului Amenra, E-L-R si YLVA din Quantic. Foto: Mihai Voicu

INNA – special exclusive show la Hard Rock Cafe pe 15 Noiembrie

Solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, INNA, concerteaza alaturi de trupa sa live...
- Advertisement -

Concert Alifantis & ZAN la Hard Rock Cafe pe 13 Noiembrie

Miercuri, 13 noiembrie, va invitam la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un show de poveste cu Nicu...

REGULI DE ACCES SI CONDUITA PENTRU CONCERTUL SUPERTRAMP’S ROGER HODGSON / 9.11.2019 / SALA RADIO

Sambata, 9 noiembrie, ROGER HODGSON de la SUPERTRAMP va concerta la Sala Radio din Bucuresti si va urca pe...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X