• Stiri

SoundArt prezinta Stoned Jesus, Vovk si PurpleCaravan in Quantic

SoundArt ne rasfata de cel putin 2 ori pe an cu stonner de calitate, si daca in mai am avut un festival ce s-a intins pe durata a 3 zile, la sfarsitul lui septembrie i-a readus in Romania pe ucrainienii de la Stoned Jesus.

Locatia a fost clubul Quantic, concertul a fost indoor desi era  inca foarte cald afara, lume multa a fost, agitatie, veselie, ce mai, o seara perfecta.

In deschidere, au urcat pe scena, craiovenii de la PurpleCaravan, pe care i-am putut vedea si la festivelul din mai, cu o combinatie de stoner si heavy interesant, si ucrainienii de la Vovk, cei care au insotit Stoned Jesus in acest turneu.

Vovk au impresionat prin energie si stil. Legatura stransa dintre membrii trupei, creatiile, ritmul alert au agitat bine spiritele si ne-au facut incalzirea pentru baietii de la Stoned Jesus.

Un gen de stoner rapid, progresiv si post hardcore , care combinate, genereaza stilul trupei ucrainene Vovk. Trupa are un album de debut cu un numar de sase piese, in care se afla un stil captivant si fara indoiala original. Muzicalitate, o atmosfera destul de dark, o trupa in care nota personala a fiecaruia a deteminat o compozitie spectaculoasa si la care acordurile de  bas se afla la inaltime. O voce interesanta, clara, su tonalitati care exprima foarte bine starea de spirit al fiecarei piese.

O trupa experimentala, un mix de genuri si o pezenta scenica deosebita.

O multime agitata, o sala aproape plina i-a intampinat pe baietii de la Stoned Jesus, ucrainienii care au poposit iarasi  pe la noi.  Ne-au facut sa cantam cu ei, stiam sau nu versurile pieselor, am urmarit un solo de chitara, de bas, am avut si bis, am avut o buna comunicare cu publicul, iar ei s-au simtit ca acasa dupa cum ne-au si spus.

Ucrainienii de la Stoned Jesus sunt renumiti pentru regalul de doom metal traditional, stoner rock si psychedelic pe care il prezinta cu succes fanilor la fiecare show.

Am avut un concert frumos, cu un sunet impecabil, intr-o locatie perfecta pentru astfel de evenimente.

Am avut parte de o seara cu prietenii, cu muzica buna, un sfarsit perfect de saptamana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actualitate

Claudia Olariu si Dumitru Stroie – un cuplu si pe scena, si in viata reala!

Au devenit sot si sotie dupa doar doua luni de relatie – in cinstea acestui eveniment, cei doi artisti...

Viţa de Vie anunţă re-editarea albumului “Fenomental” pe vinil

Au trecut deja 5 ani de când Adrian Despot declara că: “Dintre toate cele 8 albume lansate până acum, FENOMENTAL este materialul care ne...

 Aeon Blank lansează “Fluturi Albi”

Ascultă „Fluturi albi”   Aeon Blank lansează “Fluturi Albi”, o colaborare cu Ana Coman, fiind și primul single al trupei în...

DAYS OF CONFUSION – lansare single & video “LIA” Concertul va avea loc pe 20 noiembrie, in Expirat!

Toamna aceasta culegem roadele muncii din “gradina de creatie” a baietilor de la DAYS OF CONFUSION! Formatia romaneasca revine...
- Advertisement -

Ice, Ice Metal – 7 decembrie 2019 @ Quantic, București

Ice, ice baby... pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui...

Bosquito la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Sambata, pe 19 octombrie, Bosquito va asteapta la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit) la un eveniment cu totul...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X