• Stiri
  • Festivaluri

Sighișoara Blues Festival 2016

Soul-Serenade-1920x750

Asociația Culturală “Sighișoara Blues Hospital” te invită pe 25 și 26 Martie 2016 la Sighișoara pentru cel mai așteptat festival de blues din țară – ediția 11 a Festivalului Internațional de Blues.

În cadrul evenimentului organizatorii îți promit două seri cu totul speciale:

– prima seară îi aduce în prim plan pe Soul Serenade (România) și Deitra Farr (SUA)

– în cea de-a doua pe americanii Boo Boo Davis și Dwayne Dopsie.

Ca și la edițiile precedente, spectacolele vor începe la orele 19.30, cu o durată de 80 de minute pe seară,  iar pauza de 30 de minute dintre concerte vine cu o bine meritată sesiune de autografe, poze și discuții interesante cu artiștii.

Deitra-Farr-Soul-Gift-1920x750

Așa cum v-am obișnuit Berti Barbera se va ocupa de prezentarea festivalului, iar Jam session-urile vor avea loc ca și până acum, în crama hotelului Sighișoara.

Prețul unui bilet pentru o seară de festival este de 100 ron (două concerte pe seară) și s-au pus în vânzare, putând fi achiziționate de la recepția Hotelului Sighișoara telefon +40265 771000 sau de la casa de bilete a sălii, cu o oră înaintea spectacolului.

Sărbătorim un deceniu de blues la Sighișoara cu noul site al festivalului www.blues-festival.ro unde poți descoperi atmosfera edițiilor precedente și poți asculta toate înregistrările live ale edițiilor trecute. Vino să descoperi că blues-ul nu este doar un gen de muzică ci o stare de spirit.

Boo-Boo-Davis2-1920x750

Vino să descoperi spiritul Sighișoara Blues Festival!

Despre Asociatia Culturala Sighisoara Blues Hospital

Sighișoara Blues Festival este singura manifestare culturală de prestigiu de acest gen din țară. Evenimentul aduce pe scena românească artiști internaționali, scopul său fiind promovarea blues-ului, gen muzical care, deși e sărac reprezentat pe scena națională – se adresează unui public tot mai numeros în ultimii ani.

Actualitate

Claudia Olariu si Dumitru Stroie – un cuplu si pe scena, si in viata reala!

Au devenit sot si sotie dupa doar doua luni de relatie – in cinstea acestui eveniment, cei doi artisti...

Viţa de Vie anunţă re-editarea albumului “Fenomental” pe vinil

Au trecut deja 5 ani de când Adrian Despot declara că: “Dintre toate cele 8 albume lansate până acum, FENOMENTAL este materialul care ne...

 Aeon Blank lansează “Fluturi Albi”

Ascultă „Fluturi albi”   Aeon Blank lansează “Fluturi Albi”, o colaborare cu Ana Coman, fiind și primul single al trupei în...

DAYS OF CONFUSION – lansare single & video “LIA” Concertul va avea loc pe 20 noiembrie, in Expirat!

Toamna aceasta culegem roadele muncii din “gradina de creatie” a baietilor de la DAYS OF CONFUSION! Formatia romaneasca revine...
- Advertisement -

Ice, Ice Metal – 7 decembrie 2019 @ Quantic, București

Ice, ice baby... pardon, metal: Ice, Ice Metal. Așa cum nu-ți poți scoate din cap piesa iconică a lui...

Bosquito la Arenele Romane: Program si reguli de acces

Sambata, pe 19 octombrie, Bosquito va asteapta la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit) la un eveniment cu totul...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X