Sighișoara Blues Festival 2016

Soul-Serenade-1920x750

Asociația Culturală “Sighișoara Blues Hospital” te invită pe 25 și 26 Martie 2016 la Sighișoara pentru cel mai așteptat festival de blues din țară – ediția 11 a Festivalului Internațional de Blues.

În cadrul evenimentului organizatorii îți promit două seri cu totul speciale:

– prima seară îi aduce în prim plan pe Soul Serenade (România) și Deitra Farr (SUA)

– în cea de-a doua pe americanii Boo Boo Davis și Dwayne Dopsie.

Ca și la edițiile precedente, spectacolele vor începe la orele 19.30, cu o durată de 80 de minute pe seară,  iar pauza de 30 de minute dintre concerte vine cu o bine meritată sesiune de autografe, poze și discuții interesante cu artiștii.

Deitra-Farr-Soul-Gift-1920x750

Așa cum v-am obișnuit Berti Barbera se va ocupa de prezentarea festivalului, iar Jam session-urile vor avea loc ca și până acum, în crama hotelului Sighișoara.

Prețul unui bilet pentru o seară de festival este de 100 ron (două concerte pe seară) și s-au pus în vânzare, putând fi achiziționate de la recepția Hotelului Sighișoara telefon +40265 771000 sau de la casa de bilete a sălii, cu o oră înaintea spectacolului.

Sărbătorim un deceniu de blues la Sighișoara cu noul site al festivalului www.blues-festival.ro unde poți descoperi atmosfera edițiilor precedente și poți asculta toate înregistrările live ale edițiilor trecute. Vino să descoperi că blues-ul nu este doar un gen de muzică ci o stare de spirit.

Boo-Boo-Davis2-1920x750

Vino să descoperi spiritul Sighișoara Blues Festival!

Despre Asociatia Culturala Sighisoara Blues Hospital

Sighișoara Blues Festival este singura manifestare culturală de prestigiu de acest gen din țară. Evenimentul aduce pe scena românească artiști internaționali, scopul său fiind promovarea blues-ului, gen muzical care, deși e sărac reprezentat pe scena națională – se adresează unui public tot mai numeros în ultimii ani.

Actualitate

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

 Bucurestenii de stoner rock - GREEN SHEPHERD - vor fi invitatii din deschiderea concertului DAYS OF CONFUSION, “Acoustic Satellites”,...

Luna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 11 IULIE https://www.facebook.com/events/783437465796929/ PRIMUL CONCERT LUNA AMARĂ după Starea de Urgență După luni de absenta, Luna Amară va susține primul concert propriu în...

“ACOUSTIC SATELLITES”, CONCERT DAYS OF CONFUSION, PE 9 IULIE, IN QUANTIC CLUB

Dupa o lunga perioada in care muzica s-a cantat in mare parte in mediul online, usor incercam sa revenim...

Paula Hriscu, o „Regina Pădurii” modernă

Preocupată serios de lifestyle, Paula Hriscu, cantăreața de muzică populară cu un debut spectaculos, surprinde prin atitudinea avantgardistă pe...
- Advertisement -

Trooper a lansat „Dragoste falsă”

  Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației - „DRAGOSTE FALSĂ”. Coiotu’ a declarat: „Balaurul...

Săptămâna Octavian Cotescu la Teatrul „Bulandra”!

De-a lungul  anilor, la Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au jucat cei mai mari actori ai scenei românești și au...
- Advertisement -

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

X
X
X
X